Παρασκευή 22.09.2023 ΚΕΡΚΥΡΑ

Όλα τα έγγραφα που αφορούν στο ΕΑΚΚ ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση

EAKK
04 Μαΐου 2023 / 11:40

«Με αγωνία, οργή και ανησυχία παρακολουθούμε τις αρνητικές εξελίξεις στο ΕΑΚ Κέρκυρας»

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ). Με αγωνία, οργή και ανησυχία παρακολουθούμε τις αρνητικές εξελίξεις στο ΕΑΚ Κέρκυρας.

Σε συνέχεια όλων των προσπαθειών που κάνουμε με συνεχείς επερωτήσεις στην Περιφερειακή Αρχή, συμμετοχή και στήριξη των αγώνων που αναπτύσσονται από αθλούμενους και αθλητές, γονείς και προπονητές, καταθέσαμε την παρακάτω επιστολή - αίτημα στην Περιφέρεια Ιονίων νήσων.

Για μας ο αθλητισμός είναι δικαίωμα. Η διεκδίκηση δημόσιων σύγχρονων και ασφαλών υποδομών είναι υπόθεση του λαού, αφού Κυβερνήσεις, Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές, από την μια τις αφήνουν να καταρρέουν και από την άλλη τις σφραγίζουν, ανοίγοντας το δρόμο στα επιχειρηματικά σχέδια στην περιοχή του αεροδρομίου.

 
ΠΡΟΣ
ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 4/5/23
1. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
2. ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
 
Παρακαλούμε όπως:

1. Μας κοινοποιηθεί η απόφαση του αρμόδιου Περιφερειάρχη για την σύσταση επιτροπής ελέγχου καταλληλότητας των εγκαταστάσεων του ΕΑΚ Κέρκυρας.

2. Μας χορηγηθούν αντίγραφα της έκθεσης ελέγχου καθώς και της γνωμοδότησης της επιτροπής ελέγχου καταλληλότητας για τη χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας των εγκαταστάσεων του ΕΑΚΚ ,σύμφωνα με τα άρθρα 56Α,56Β,56Γ του ν.2725/1999 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του ν.4479/2017.

3. Σε περίπτωση διαπιστώσεως ελλείψεων ή τεχνικών ατελειών, παρακαλούμε όπως μας κοινοποιηθεί η προθεσμία που έχει δοθεί από την επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας για την αποκατάστασή τους.

4. Επίσης να μας χορηγηθούν αντίγραφα από την μελέτη στατικής επάρκειας της κερκίδας του γηπέδου.

Ελπίζουμε για την άμεση ανταπόκρισή σας.
 
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης
Γκισγκίνης Ν., Κεφαλληνός Δ., Κολυβά Ε., Μπαλού Α.,