Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με την παράταξη Υδραίου στις Δημοτικές Εκλογές ο Κυπριώτης

Χρ. Κυπριώτης
03 Μαΐου 2023 / 17:24
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Αγαπώ τον τόπο μου και τους ανθρώπους του. Μπορούμε να κάνουμε πολλά όλοι μαζί. Να ενισχύσουμε την ιδέα του εθελοντισμού, να αναπτύξουμε νέες δράσεις προαγωγής και πρόληψης της δημόσιας υγείας από το Δήμο"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με ανακοίνωσή της, η παράταξη της νυν Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων γνωστοποίησε την προσχώρηση σε αυτήν του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας Χρ. Κυπριώτη. Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα:

Η ομάδα μεγαλώνει:  Ο Χρήστος Κυπριώτης μαζί με τη Μερόπη Υδραίου.

Ένας ακόμα ενεργός και καταξιωμένος πολίτης ενώνει τις δυνάμεις του με τη Μερόπη Υδραίου και θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Πρόκειται για το Χρήστο Κυπριώτη, τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας.

Ένας άνθρωπος με κοινωνική ευαισθησία, ένας άνθρωπος της προσφοράς.

Ο Χρήστος Κυπριώτης, στην τοποθέτηση του αναφέρει:

‘’ Στις εκλογές του Οκτωβρίου θα είμαι υποψήφιος με την παράταξη της Μερόπης Υδραίου.

Για μένα στο κέντρο της προσοχής μου είναι ο άνθρωπος.

Αγαπώ τον τόπο μου και τους ανθρώπους του. Μπορούμε να κάνουμε πολλά όλοι μαζί. Να ενισχύσουμε την ιδέα του εθελοντισμού, να αναπτύξουμε νέες δράσεις προαγωγής και πρόληψης της δημόσιας υγείας από το Δήμο.

Η Μερόπη Υδραίου είναι μια Δήμαρχος που δουλεύει, ακούει, ξέρει να σχεδιάζει, να διεκδικεί και να φέρνει αποτελέσματα.’’

Από την πλευρά της , η κ. Μερόπη Υδραίου τονίζει:

‘’Η ομάδα μας δυναμώνει και μεγαλώνει με την προσθήκη του Χρήστου Κυπριώτη, ενός ενεργού και καταξιωμένου πολίτη, ενός ανθρώπου που γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα της δημόσιας υγείας.

Χρειαζόμαστε ανθρώπους με τη γνώση και την εμπειρία του Χρήστου. Όπως έχω πει, ο Δήμος δεν έχει την αρμοδιότητα και την ευθύνη για τις δομές δημόσιας υγείας αλλά έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει δράσεις για την πρόληψη , δράσεις που έγιναν στο έπακρο σε αυτή την πρώτη τετραετία.

Και στη δεύτερη τετραετία, οι δράσεις αυτές θα ενταθούν, θα πάρουν νέα μορφή, θα αγκαλιάσουν όλους τους πολίτες της Κέρκυρας.’’
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.