Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αυλωνίτης: Ο Κ.Μητσοτάκης φοβάται την ψήφο των εργαζόμενων -κυρίως νέων- στον Τουρισμό

Αλέξανδρος Αυλωνίτης
25 Απριλίου 2023 / 15:16

«Ζητάμε να δοθεί άμεσα λύση στη δυνατότητα άσκησης του δικαιώματος των εποχικά εργαζόμενων εκλογέων στο τόπο που εργάζονται»

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΛΕΚΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ). Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοβάται την ψήφο των εργαζόμενων -κυρίως νέων- που εργάζονται στον Τουρισμό και στον Επισιτισμό.
 
Η κυβέρνηση προσπαθεί να εμποδίσει 220.000 και πλέον νέες και νέους που βρίσκονται ή θα βρεθούν μακριά από τα εκλογικά τμήματα που ψηφίζουν γιατί θα δουλεύουν την ημέρα των εκλογών. Τους φοβάται γιατί ξέρει ότι η συντριπτική πλειοψηφία της νέας γενιάς θα την καταψηφίσει.
 
Ζητάμε ως κόμμα να μεριμνήσει η Πολιτεία προκειμένου να ψηφίσουν σε εκλογικά τμήματα που είναι κοντά στη δουλειά τους. Και αυτό μπορεί ψηφιακά να γίνει εύκολα και γρήγορα πράγμα που επισήμως βεβαιώνει η Ένωση Πληροφορικών Ελλάδος για την υπάρχουσα τεχνική δυνατότητα υλοποίησης του εγχειρήματος αυτού.

Ζητάμε να δοθεί άμεσα λύση στη δυνατότητα άσκησης του δικαιώματος των εποχικά εργαζόμενων εκλογέων στο τόπο που εργάζονται. Είναι καθήκον της Πολιτείας απέναντι στη νεολαία μας.