Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εγκαίνια της έκθεσης «Ευ ζην» στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη

Εγκαίνια
06 Απριλίου 2023 / 12:50
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Η έκθεση συνεχίζεται έως τις 12 Μαΐου και είναι επισκέψιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-16:00.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εγκαινιάστηκε χθες στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη, η ομαδική έκθεση - 4η Εικαστική Κερκυραϊκή Άνοιξη με τίτλο «Ευ ζην». Η παρουσίαση των  έργων των 14 καλλιτεχνών κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να θαυμάσει τους ζωγραφικούς πίνακες.

Οι  Καλλιτέχνες που συναντώνται στον ίδιο χώρο και χρόνο  είναι: Greta Cappellemans, Ιολάνδα Άνθη – Βαρότση, Στέφανος Γαστεράτος, Σπυριδούλα Ζάχου, Δήμητρα Κληρονόμου, Σπύρος Κουρσάρης Αναστασία Κροκίδη, Αναστασία Μανέτα, Δημήτρης Μηλιώτης, Γεωργία Μοναστηριώτη, Δημήτρης Σαρακηνός, Ασπασία Σιγουράκου, Νίκος Στρατάκης, Γιώργος Τσιριγώτης.
 


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι πολιτικές αρχές του νησιού προλογίζοντας την έκθεση. Για το «ευ ζην» μίλησαν ο δρ. Κώστας Σουέρεφ, ο πρόεδρος της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης Μιχαήλ Άγγελος Βραδής και η Πρόεδρος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής και εικαστικός, Πηνελόπη Βολτέρα, ενώ το συντονισμό της συζήτησης ανέλαβε η γραφίστρια-εκδότρια Ελβίρα Μεταλληνού.  
 
Η έκθεση συνεχίζεται έως τις 12 Μαΐου και είναι επισκέψιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή  09:00-16:00.
 

Κερκυραϊκή Πινακοθήκη, Ιωάννου Θεοτόκη 77, 49132 Κέρκυρα
 
τηλ.: 26610 41085, e-mail: [email protected],
 
www.corfuartgallery.com
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.