Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αγκαλιά με την άνοδο οι Μπενίτσες, 2-0 την Ομόνοια

Μπενίτσες
01 Απριλίου 2023 / 19:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Οι Μπενίτσες νίκησαν εκτός έδρας την Ομόνοια με 2-0, ξέφυγαν τρεις βαθμούς από την αντίπαλο και είναι αγκαλιά με τον τίτλο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δυο αγώνες των πλέι οφ για την Β΄ κατηγορία, ένας σε κάθε όμιλο και ένα ματς της Α΄ κατηγορία έγιναν το Σάββατο ενώ οι άλλοι δυο είναι προγραμματισμένοι για Κυριακή. Για την 4η αγωνιστική στο Νότιο Όμιλο, στο ματς που θα κρίνει τίτλο και άνοδο, οι Μπενίτσες νίκησαν εκτός έδρας την Ομόνοια με 2-0, ξέφυγαν τρεις βαθμούς από την αντίπαλο και είναι αγκαλιά με τον τίτλο αφού θέλουν μια νίκη στα δυο ματς που απομένουν για να επιστρέψουν στην Α΄ κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη ήταν καλύτεροι και πήραν αυτό που ήθελαν.

Στο 84΄ είχαμε το 0-1 με κεφαλιά του Κοκοδήμα μετά από κόρνερ του Κατσούλη, ενώ στις καθυστερήσεις με κοντινό πλασέ ο Σκεύης το 0-2. Στο τέλος αποβλήθηκε με κόκκινη ο Σουρβίνος της Ομόνοιας.  Να σημειώσουμε ότι διαιτητής ήλθε από Θεσπρωτία για το ματς αυτό, αφού κάποιες ομάδες δεν έχουν εμπιστοσύνη στους Κερκυραίους, ενώ βοηθοί ήταν από την ΕΠΣΚ.

Διαιτητές: Σιντόρης, Μιχαλάς, Σάτκλιφ

Ομόνοια (Κ. Μάμαλος): Γκουτσούμπας, Αθανασιάδης, Μέτης, Σουρβίνος Μ., Ματζόνης, Φιλάκης, Σότα, Χατζόπουλος, Μέλλος, Παππάς, Βλάχος Λ. (έπαιξαν και οι Γκόγκος, Μπούντος, Τσελάι, Τσίτσικας).
ΑΠΣ Μπενίτσες (Μ. Κονισπολιάτης): Σίμος, Ψαρράς, Μελίδης, Κοκοδήμας, Τσολάκης, Πιέρρης, Παππάς Β., Κανάνι, Μοντσενίγος, Μπράτος, Ανδριώτης (έπαιξαν και οι Σκεύης, Κάσης, Κατσούλης).
 
Στο άλλο ματς που έγινε για τον Βόρειο Όμιλο, η ΑΕ Φαιάκων νίκησε στην Κασσιόπη τον Δία με 2-1 και τον φρέναρε στην προσπάθεια που κάνει να πάρει τη 2η θέση και να διεκδικήσει με τον 2ο του άλλου Ομίλου την άνοδο. Αναλυτικά:

Αποτελέσματα, πρόγραμμα και βαθμολογίες:

Βορ. Όμιλος
Αποτέλεσμα/Πρόγραμμα (4η αγων.) 
Δίας Κασσιόπης – ΑΕ Φαιάκων                  1-2
 
Κυριακή 2/4/2023  ώρα 16:00
Ηρακλής Σφακερών – Εθνικός Περουλάδων
 
Βαθμολογία
ΑΕ Φαιάκων                      61
Δίας Κασσιώπης               45
Εθνικός Περουλάδων     43
Ηρακλής Σφακερών        26
 
Νότιος Όμιλος
Αποτέλεσμα/Πρόγραμμα (4η αγων.) 
Ομόνοια-Μπενίτσες                       0-2
 
Κυριακή 2/4/2023  ώρα 16:00
Μ. Αλέξανδρος - Βολίδα
 
Βαθμολογία
ΑΠΣ Μπενίτσες                54
Ομόνοια                             51
Βολίδα                                42
Μέγας Αλέξανδρος         36
 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια