Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αφήγηση παραμυθιού στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας

10ο Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Κέρκυρας
01 Απριλίου 2023 / 15:16
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

«Η αυλή του σχολείου μας, τα απογεύματα, μπορεί να αποτελέσει ένα ζωντανό πυρήνα γειτονιάς με δράσεις πολιτισμού, ψυχαγωγίας, παιχνιδιού και άθλησης, τόπο συνάντησης και ανθρώπινης επαφής μικρών και μεγάλων»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Κέρκυρας ενημερώνει για τη δράση που θα πραγματοποιήσει το απόγευμα του Σαββάτου 01/04 στις 17:30. Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Συμπόνης θα αφηγηθεί «Λαϊκά παραμύθια της πατρίδας μας και του κόσμου». Η διάρκεια θα είναι 25 λεπτά για τα μικρά παιδιά και έως 45 για τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.

Ο Σύλλογος θεωρεί ότι «η αυλή του σχολείου μας, τα απογεύματα, μπορεί να αποτελέσει ένα ζωντανό πυρήνα γειτονιάς με δράσεις πολιτισμού, ψυχαγωγίας, παιχνιδιού και άθλησης, τόπο συνάντησης και ανθρώπινης επαφής μικρών και μεγάλων».

Μετά το πέρα της αφήγησης τα παιδιά θα μπορούν να παίξουν στην αυλή, αν ο καιρός το επιτρέψει. Τα μικρά παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από κάποιον γονέα ή κηδεμόνα.

Υπεύθυνοι για την επίβλεψη του χώρου και την τάξη θα είναι μέλη του ΔΣ του Συλλόγου.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.