Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε νέες βάσεις η ΓΕΚ, ονειρεύεται καλύτερες μέρες

ΜΠΑΣΚΕΤ
30 Μαρτίου 2023 / 16:26
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η επιστροφή της ΓΕ Κέρκυρας στην Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ την περίοδο 2022-23 μετά από 14 χρόνια δεν συνοδεύτηκε με μια καλή πορεία, με μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα τερμάτισε τελευταία και υποβιβάστηκε.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η επιστροφή της ΓΕ Κέρκυρας στην Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ την περίοδο 2022-23 μετά από 14 χρόνια δεν συνοδεύτηκε με μια καλή πορεία, με μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα τερμάτισε τελευταία και υποβιβάστηκε. Όμως ήταν  ομάδα με αθλητική παρουσία, ήθος και αγωνιζόμενη σε κάθε ματς για το καλύτερο μόνο φίλους έκανε στην κατηγορία. Η αήττητη πορεία της στη Β΄ΕΣΚΑΒΔΕ μια σεζόν πριν είχε ενθουσιάσει τους ανθρώπους της διοίκησης και τους φίλους της ομάδας, το καλοκαίρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι αναφορές για πετυχημένη παρουσία κλπ δε επαληθεύτηκαν, υπήρξαν πολλές δυσκολίες στο αγωνιστικό κομμάτι και φάνηκε γρήγορα ότι ήταν η πιο αδύναμη ομάδα στη κατηγορία. Έφυγε όμως με το κεφάλι ψηλά, κέρδισε το σεβασμό και την εκτίμηση φίλων και αντιπάλων. Θα πρέπει να σταθούμε και στον κ. Ηλία Χατζή τον άνθρωπο που είναι η ψυχή της ομάδας και η προσφορά του στο μπάσκετ του νησιού είναι ανεκτίμητη.     

Η διοίκηση με το πέρας της περιόδου (έχει ρεπό η ομάδα την τελευταία αγωνιστική που α γίνει) σε μια ανακοίνωση έκανε σύντομο απολογισμό και ευχαρίστησε αυτούς που την στήριξαν. Πλέον σχεδιάζει από τώρα το επόμενο της βήμα.
 
Η ανακοίνωση της ΓΕΚ  
 
«Την περασμένη Κυριακή (26/3) ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα μας. Η φετινή χρονιά ήταν η πρώτη της ΓΕΚ στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ μετά από 14 χρόνια. Ξεκινήσαμε με όνειρα και στόχους τη σεζόν, όμως στον αθλητισμό πολλές φορές οι καταστάσεις  δεν γίνονται όπως τις θέλουμε.
Η ομάδα μας τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, ξεκινώντας με νέες βάσεις, νέο προπονητή, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η συνεργασία μας με τον Ιόνιο και τον προπονητή κ. Νιάκα, σε επίπεδο ακαδημιών, γεγονός που δηλώνει αυτόματα, ότι η ΓΕΚ μόνο καλύτερες μέρες μπορεί να ονειρεύεται για το μέλλον.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές που βρέθηκαν στο τιμόνι της ομάδας τη φετινή σεζόν, κ. Σπύρο Αλεξίου και κ. Σταύρο Τσιώλη, όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν με τη φανέλα της ΓΕΚ και φυσικά τους χορηγούς μας. Ραντεβού στα παρκέ τη νέα σεζόν!».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια