Τετάρτη 27.09.2023 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παραιτείται από ευρωβουλευτής ο Ανδρουλάκης- Στη θέση του ο Νίκος Παπανδρέου

Ανδρουλάκης
29 Μαρτίου 2023 / 21:00
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Τη θέση του, όπως είναι γνωστό, πρόκειται να καταλάβει ο πρώτος επιλαχών Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος θα είναι ουσιαστικά ο μοναδικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στην Ευρωβουλή

ΑΘΗΝΑ. Τις διαδικασίες για την παραίτησή του από τη θέση του ευρωβουλευτή ξεκίνησε ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά τη χθεσινή προκήρυξη των εκλογών. Σύμφωνα με πληροφορίες, εστάλη από το γραφείο του το σχετικό email για την έναρξη της διαδικασίας, καθώς θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου.
 
Τη θέση του, όπως είναι γνωστό, πρόκειται να καταλάβει ο πρώτος επιλαχών Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος θα είναι ουσιαστικά ο μοναδικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στην Ευρωβουλή, καθώς η Εύα Καϊλή διεγράφη μετά την εμπλοκή της για σκάνδαλο Qatargate. Ωστόσο η διαδοχή είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και ίσως ολοκληρωθεί μετά τις εκλογές.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.