Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το 2ο Nymfes Waterfall trail 1 και 2 Απριλίου στις Νυμφές

2ο Nymfes Waterfall trail
29 Μαρτίου 2023 / 12:15
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Την 1η Απριλίου θα πραγματοποιηθεί αγώνας ποδηλάτου (mtb) 25 χλμ. Την 2η Απριλίου θα πραγματοποιηθεί αγώνας τρεξίματος

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος και ο Αθλητικός Σύλλογος Νυμφών και το Τοπικό Συμβούλιο στις 1 και 2 Απριλίου 2023 διοργανώνουν το 2ο Nymfes Waterfall trail με συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του προηγούμενου έτους, οι συμμετοχές αθλητών αναμένονται πολύ περισσότερες, αν κρίνουμε από το ενδιαφέρον που δείχνουν οι αθλητές, οι μαθητές από σχολεία όλων των βαθμίδων της περιοχής  και άλλοι φορείς της Κέρκυρας και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Την 1η Απριλίου θα πραγματοποιηθεί αγώνας ποδηλάτου (mtb) 25 χλμ.
Την 2η Απριλίου θα πραγματοποιηθεί αγώνας τρεξίματος.

10 χλμ Trail Run
10 χλμ πεζοπορία
20 χλμ Trail Run
Εκτός από την αθλητική δραστηριότητα, θα δοθεί η ευκαιρία σε αθλητές και επισκέπτες, να θαυμάσουν τις ομορφιές του τόπου μας και να δοκιμάσουν προϊόντα και γεύσεις της περιοχής της Βόρειας Κέρκυρας, με την παρουσία των παραγωγών και εμπόρων της ευρύτερης περιοχής. Μετά τις αθλητικές δραστηριότητες και τις δύο ημέρες θα ακολουθήσουν συναυλίες με  δωρεάν είσοδο  για όλους: Το Σάββατο στην πλατεία Νυμφών οι: Γιάννης Μηλιώκας, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Γιοκαρίνης και Λάκης Παπαδόπουλος. Ενώ την Κυριακή κλείνουμε με τους μοναδικούς Locomondo για ένα μεγάλο πάρτι!

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.