Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

"Θερμή" υποδοχή των δασκάλων στη Νίκη Κεραμέως

ΕΛΜΕ
22 Μαρτίου 2023 / 20:31
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η ακαταλληλότητα πολλών κτιριακών εγκαταστάσεων, η ενεργοποίηση της τράπεζας θεμάτων από την Α Λυκείου, που έβαλε ακόμη πιο μεγάλο φραγμό στην πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ένωση Συλλόγων Γονέων κεντρ. Κέρκυρας με ανακοίνωσή της καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μαζί με τους συλλόγους δασκάλων του νησιού (ΕΛΜΕ- ΣΕΠΕ) την Πέμπτη  στις 11:00 στο Μαράσλειο.

Με αφορμή την σύνοδο των πρυτάνεων, η υπουργός επισκέπτεται την Κέρκυρα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση έχει «την ατζέντα της ανοιχτή για να προχωρήσει η κατάργηση του άρθρου 16 του συντάγματος που θα αφήσει ελεύθερο το πεδίο κερδοφορίας των ιδιωτικών Πανεπιστημίων και την υποβάθμιση όλων των πτυχίων. Για ένα πανεπιστήμιο με μπόλικη δόση management».

Η ακαταλληλότητα πολλών κτιριακών εγκαταστάσεων, η ελάχιστη βάση εισαγωγής στις πανελλήνιες εξετάσεις, η ενεργοποίηση της τράπεζας θεμάτων από την Α Λυκείου, που έβαλε ακόμη πιο μεγάλο φραγμό στην πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στα παιδιά και οι ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές είναι μερικά ακόμη προβλήματα που χρήζουν άμεσης λύσης σύμφωνα με τους συλλόγους γονέων και εκπαιδευτικών.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.