Ο Γ.Σ. Κέρκυρας προχωρά στην τακτική ετήσια Γ.Σ.

Ο Γ.Σ. Κέρκυρας προχωρά στην τακτική ετήσια Γ.Σ.

Ο αρχιπροπονητής του ΓΣ Κέρκυρας, κ. Ν. Μόσχος, είναι η μεγαλύτερη εγγύηση στο να πλάθει σωστούς ανθρώπους και σωστούς αθλητές ΦΩΤΟ@ΓΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Γ.Σ. Κέρκυρας μπορεί να ιδρύθηκε μόλις το 2018 με τμήμα στίβου, αλλά πολύ σύντομα έδειξε ότι είναι η ανερχόμενη δύναμη στο νησί, κάθε χρόνο οι διακρίσεις του είναι περισσότερες και ανεβαίνει στην λίστα των Ελληνικών συλλόγων στίβου.

21
Μαρτίου / 2023

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Γ.Σ. Κέρκυρας μπορεί να ιδρύθηκε μόλις το 2018 με τμήμα στίβου, αλλά πολύ σύντομα έδειξε ότι είναι η ανερχόμενη δύναμη στο νησί, κάθε χρόνο οι διακρίσεις του είναι περισσότερες και ανεβαίνει στην λίστα των Ελληνικών συλλόγων στίβου. Ήδη πολλά νέα παιδιά έχουν ξεχωρίσει και μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά, να κατακτήσουν μετάλλια στην Ελλάδα και όχι μόνο, αφού η δουλειά που γίνεται από τους προπονητές είναι εξαιρετική σε όλους τους τομείς.
Η παρουσία εκεί των Ν. Μόσχου και Κ. Γκασιάλη και των συνεργατών τους, αποτελούν εγγύηση για το παρόν και το μέλλον των παιδιών και του Συλλόγου.
Όπως κάνει κάθε σοβαρό σωματείο, άσχετα αν το ορίζει και ο νέος νόμος, προχωράει σε τακτική ετήσια απολογιστική Γ.Σ. την Πέμπτη 23/3, ενώ αν δεν υπάρξει απαρτία θα γίνει οριστικά μια εβδομάδα αργότερα.
 
Η πρόσκληση του Γ.Σ. Κέρκυρας
Θέμα : Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου με την επωνυμία «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2018» Σ υ γ κ α λ ε ί την τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου η οποία θα λάβει χώρα, την 23 Μαρτίου 2023 ημέρα Πέμπτη με ώρα έναρξης την 18:30
στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.
Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω:

  • Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
  • Έγκριση διοικητικού - οικονομικού απολογισμού για το χρονικό διάστημα από 01/01/2022 έως 31/12/2022.
  • Έγκριση Έκθεσης Οικονομικής Διαχείρισης Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  • Λήψη απόφασης περί απαλλαγής ή μη του ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής εκ των ευθυνών τους για το χρονικό διάστημα από 01/01/2022 έως 31/12/2022.
  • Έγκριση – τροποποίηση προϋπολογισμού νέας περιόδου 2023
  • Τροποποίηση καταστατικού, ως προς την εκπροσώπηση του συλλόγου σε τραπεζικά ιδρύματα.
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 18:30.
Το Δ.Σ. του Σωματείου

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ