Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τυπική διαδικασία η ρεβάνς, Οδυσσέας Αυλιωτών - ΑΕ Λευκίμμης

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΚ «Σταύρος Σαββανής»
21 Μαρτίου 2023 / 15:58
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αγώνας τυπικής σημασίας είναι αυτός που θα γίνει ανάμεσα σε Οδυσσέα και ΑΕ Λευκίμμης για τον ημιτελικό κυπέλλου της ΕΠΣΚ, «Σταύρος Σαββανής».

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αγώνας τυπικής σημασίας είναι αυτός που θα γίνει ανάμεσα σε Οδυσσέα και ΑΕ Λευκίμμης για τον ημιτελικό κυπέλλου της ΕΠΣΚ, «Σταύρος Σαββανής». Και αυτό γιατί είναι το δεύτερο ματς που θα παιχθεί στους Αυλιώτες αυτή τη φορά. Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων είναι μεγάλη, η ΑΕ Λευκίμμης θα περάσει, είχε νικήσει και στο α΄ ματς με 4-0.
Το παιγνίδι αυτό θα γίνει Τετάρτη και θα ξεκινήσει στις 15.30 με διαιτητές τους Τόμπρο, Δράμπαλο, Σακκά.
Για την ΑΕΛ είναι ευκαιρία να εκτίσουν μια αγωνιστική οι ποδοσφαιριστές Κωστακιώτης και Γρηγοριάδης που αποβλήθηκαν την περασμένη Κυριακή με 2η κίτρινη κάρτα στα Τρίκαλα, στη μεγάλη νίκη της Κερκυραϊκής ομάδας με 1-0, αφού με βάση τον κανονισμό σβήνουν μια αγωνιστική τιμωρίας με το ματς αυτό.
Να σημειώσουμε ότι το ματς του άλλου ζευγαριού για τον ημιτελικό κυπέλλου είναι ΑΟ Κέρκυρα-Αστέρας Πετριτή με σαφώς πλεονέκτημα του Αστέρα που νίκησε 3-0 στο α΄ ματς, με την Ένωση να το ορίζει τις επόμενες μέρες.
Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε φέτος ένα σπουδαίο τελικό ανάμεσα στις ομάδες μας της Γ΄ Εθνικής ΑΕ Λευκίμμης-Αστέρα Πετριτή, τις οποίες δεν μπορούν να κοντράρουν όλες οι άλλες ομάδες του νησιού μας.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια