Τυπική διαδικασία η ρεβάνς, Οδυσσέας Αυλιωτών - ΑΕ Λευκίμμης

Τυπική διαδικασία η ρεβάνς, Οδυσσέας Αυλιωτών - ΑΕ Λευκίμμης

Η ΑΕ Λευκίμμης, θα πάρει και τυπικά στους Αυλιώτες το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου ΦΩΤΟ@ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αγώνας τυπικής σημασίας είναι αυτός που θα γίνει ανάμεσα σε Οδυσσέα και ΑΕ Λευκίμμης για τον ημιτελικό κυπέλλου της ΕΠΣΚ, «Σταύρος Σαββανής».

21
Μαρτίου / 2023

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αγώνας τυπικής σημασίας είναι αυτός που θα γίνει ανάμεσα σε Οδυσσέα και ΑΕ Λευκίμμης για τον ημιτελικό κυπέλλου της ΕΠΣΚ, «Σταύρος Σαββανής». Και αυτό γιατί είναι το δεύτερο ματς που θα παιχθεί στους Αυλιώτες αυτή τη φορά. Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων είναι μεγάλη, η ΑΕ Λευκίμμης θα περάσει, είχε νικήσει και στο α΄ ματς με 4-0.
Το παιγνίδι αυτό θα γίνει Τετάρτη και θα ξεκινήσει στις 15.30 με διαιτητές τους Τόμπρο, Δράμπαλο, Σακκά.
Για την ΑΕΛ είναι ευκαιρία να εκτίσουν μια αγωνιστική οι ποδοσφαιριστές Κωστακιώτης και Γρηγοριάδης που αποβλήθηκαν την περασμένη Κυριακή με 2η κίτρινη κάρτα στα Τρίκαλα, στη μεγάλη νίκη της Κερκυραϊκής ομάδας με 1-0, αφού με βάση τον κανονισμό σβήνουν μια αγωνιστική τιμωρίας με το ματς αυτό.
Να σημειώσουμε ότι το ματς του άλλου ζευγαριού για τον ημιτελικό κυπέλλου είναι ΑΟ Κέρκυρα-Αστέρας Πετριτή με σαφώς πλεονέκτημα του Αστέρα που νίκησε 3-0 στο α΄ ματς, με την Ένωση να το ορίζει τις επόμενες μέρες.
Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε φέτος ένα σπουδαίο τελικό ανάμεσα στις ομάδες μας της Γ΄ Εθνικής ΑΕ Λευκίμμης-Αστέρα Πετριτή, τις οποίες δεν μπορούν να κοντράρουν όλες οι άλλες ομάδες του νησιού μας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ