Διακοπή κυκλοφορίας στην Πλατυτέρα την Κυριακή 19 Μαρτίου

Διακοπή κυκλοφορίας στην Πλατυτέρα την Κυριακή 19 Μαρτίου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στον κόμβο Καπουκίνων και στον κόμβο Ι.Μ. Πλατυτέρας

18
Μαρτίου / 2023

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα κυκλοφορίας, λόγω εργασιών ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ, θα ισχύσουν την Κυριακή 19-03-2023 και από ώρα 07:30΄ έως και την ολοκλήρωση των εργασιών και όχι πέραν της δύσης του ηλίου της ίδιας ημέρας σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Η διακοπή κυκλοφορίας αφορά εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης σωλήνα αποχέτευσης στην οδό Ιουλίας Ανδρεάδη (έναντι Πλατυτέρας).

Στην ανακοίνωση αναφέρουν τα εξής: «Κυριακή 19-03-2023 από 07:30΄ έως και την ολοκλήρωση των εργασιών και όχι πέραν της δύσης του ηλίου της ιδίας ημέρας. Ειδικότερα:  (α) στον κόμβο Καπουκίνων, εκτροπή όλων των κινούμενων οχημάτων στο εισερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας της Ε.Ο. Κέρκυρας-Παλαιοκαστρίτσας προς την οδό Αλεξάνδρου Παναγούλη και

(β) στον κόμβο Ι. Μ. Πλατυτέρας, εκτροπή όλων των κινούμενων στo εισερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας της οδού Ευαγγέλου Ναπολέοντος οχημάτων προς την Ε.Ο. Κέρκυρας-Παλαιοκαστρίτσας.

Με ευθύνη του υπεύθυνου του έργου να τοποθετηθεί:  στα ανωτέρω (α) και (β) σημεία, πλήρη και κατάλληλη κατά περίπτωση σήμανση (κινδύνου, ρυθμιστική και πληροφοριακή) για την  ενημέρωση  τόσο των οδηγών, όσο και των κατοίκων της περιοχής,  αναφορικά με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Επιπροσθέτως στο τμήμα της οδού Ιουλίας Ανδρεάδη όπου θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες, εφόσον η τομή επί του οδοστρώματος επεκταθεί προς το μέσο της οδού και παραμείνει προς χρήση μόνο το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, να τοποθετηθεί με μέριμνα του υπευθύνου των εργασιών κατάλληλη σήμανση και να διατεθεί  το αναγκαίο προσωπικό για την εκατέρωθεν ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας  να παρακολουθεί την επάρκεια της σήμανσης και να υποδεικνύει  στον υπεύθυνο των εργασιών υπάλληλο– μηχανικό της Διαδημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμων Κέρκυρας οποιοδήποτε άλλο μέτρο κρίνεται επιβεβλημένο για την ενημέρωση των οδηγών, προς αποφυγή τροχαίου ατυχήματος.

Οι παραβάτες της παρούσας, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του Ν. 2696/99 ΄΄ Περί κυρώσεως του κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ΄΄,  η δε εφαρμογή της ανατίθεται στο Τ.Τ. Κέρκυρας.
 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ