Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών (και ΚΑΡΠΑ) με πιστοποίηση

ΚΑΡΠΑ
17 Μαρτίου 2023 / 17:34
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με όλα όσα έχουμε δει να συμβαίνουν γύρω μας, αλλά και στους αγωνιστικούς χώρους, με ανθρώπους που χάνουν τη ζωή τους, ενώ θα μπορούσαν να είχαν σωθεί, υπάρχει μια ευαισθησία στον κόσμο σχετικά με τη δυνατότητα της παροχής πρώτων βοηθειών.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με όλα όσα έχουμε δει να συμβαίνουν γύρω μας, αλλά και στους αγωνιστικούς χώρους, με ανθρώπους που χάνουν τη ζωή τους, ενώ θα μπορούσαν να είχαν σωθεί, υπάρχει μια ευαισθησία στον κόσμο σχετικά με τη δυνατότητα της παροχής πρώτων βοηθειών. Σε αυτά τα πλαίσια η ΕΠΣ Κέρκυρας η οποία έχει ήδη διοργανώσει ένα σεμινάριο πρώτων βοηθειών (ΚΑΡΠΑ κλπ), ενημέρωσε ότι υπάρχει την Κυριακή ένα στην Βόρεια Κέρκυρα, με σκοπό βέβαια άνθρωποι των ομάδων να το παρακολουθήσουν, γιατί υπάρχει η ανάγκη ακόμα και στις προπονήσεις των ομάδων, να βρίσκεται κάποιος που θα μπορεί να δώσει πρώτες βοήθειες ή να χρησιμοποιήσει απιδινωτή.
 
Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ


Σας ενημερώνουμε ότι το πολυιατρείο ΙΟΝΙΑΝ CARE διοργανώνει σεμινάριο Πρώτων βοηθειών με διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση, σχετικά με το κόστος συμμετοχής θα μιλήσετε στο τηλέφωνο που αναγράφεται στην αφίσα, την ΚΥΡΙΑΚΗ 19.03.2023 στο OLYMPIC PALACE στο ΣΙΔΑΡΙ .
Το πρόγραμμα:
9:30 Δωρεάν ενημέρωση πολιτών σε βασικές αρχές πρώτων βοηθειών
12:00 Σεμινάριο Α΄ Βοηθειών (σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη) – ΚΑΡΠΑ και χρήση εξωτερικού Απιδινωτή (ΑΕΑ) σε ενήλικες παιδιά και βρέφη. Θεωρία και πρακτική – απευθύνεται σε όλους τους πολίτες
(με την επιτυχή ολοκλήρωση του δίδεται πιστοποίηση διεθνώς αναγνωρισμένη)
Πληροφορίες – εγγραφές 6939675486 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια