Στο Σπ. Γιαννιώτης η α΄ φάση με ΝΑΟΚ, Άρη, Κοζάνη, Πύρρο

Στο Σπ. Γιαννιώτης η α΄ φάση με ΝΑΟΚ, Άρη, Κοζάνη, Πύρρο

Η ομάδα μίνι-παίδων του ΝΑΟΚ ΦΩΤΟ@ΝΑΟΚ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ότι σε πολλές κατηγορίες και στα αγόρια και στα κορίτσια ο ΝΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να παίρνει μέρος στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα, δείχνει ότι γίνεται σωστή δουλειά στον Όμιλο, υπάρχει μέλλον και απόδειξη είναι τα δεκάδες παιδιά που πλαισιώνουν αυτές τις ομάδες.

17
Μαρτίου / 2023

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ότι σε πολλές κατηγορίες και στα αγόρια και στα κορίτσια ο ΝΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να παίρνει μέρος στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα, δείχνει ότι γίνεται σωστή δουλειά στον Όμιλο, υπάρχει μέλλον και απόδειξη είναι τα δεκάδες παιδιά που πλαισιώνουν αυτές τις ομάδες. Μειονέκτημα ότι δεν έχουν τη δυνατότητα φιλικών αγώνων για να προετοιμαστούν καλύτερα, παρ΄ όλα αυτά το τεχνικό τιμ και τα παιδιά κάνουν το καλύτερο δυνατόν.
Στην κατηγορία μίνι-παίδων παίρνει μέρος ο ΝΑΟΚ και η πρώτη φάση θα γίνει στην Κέρκυρα στο «Σπ. Γιαννιώτης» με τη συμμετοχή, εκτός του ΝΑΟΚ και άλλων τριών ομάδων Άρης Θεσσαλονίκης, Κοζάνη, Πύρρος Ιωαννίνων. Μια επιτυχία για τη διοίκηση η ανάληψη αυτών των αγώνων με το πρόγραμμα να είναι το εξής:
Σάββατο 18/3/2023
18:00 ΝΑΟΚ – Πύρρος Ιωαννίνων
19:00 ΝΕ Κοζάνης – Άρης Θεσσαλονίκης
Κυριακή 19/3/2023
09:30 ΝΑΟΚ – Άρης Θεσσαλονίκης
10:30 Πύρρος Ιωαννίνων - ΝΕ Κοζάνης
16:15 Άρης Θεσσαλονίκης - Πύρρος Ιωαννίνων
17:15 ΝΕ Κοζάνης – ΝΑΟΚ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ