Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΟ Φαίαξ – Κιλκίς, ματς τίτλου και ανόδου στην Handball Premier

Χάντμπολ – Α2 ανδρών
17 Μαρτίου 2023 / 17:30
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα βήμα πριν την άνοδο στην Handball Premier είναι ο Φαίακας και μπορεί να το κάνει και να επιστρέψει στην elite κατηγορία από το βράδυ του Σαββάτου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα βήμα πριν την άνοδο στην Handball Premier είναι ο Φαίακας και μπορεί να το κάνει και να επιστρέψει στην elite κατηγορία από το βράδυ του Σαββάτου. Στο παιγνίδι που θα γίνει στο ΕΑΚΚ με αντίπαλο τον ΓΑΣ Κιλκίς, η ομάδα του νησιού μας με νίκη είναι πρωταθλήτρια και κερδίζει την άνοδο (εκτός αν αυτοκτονήσει στη συνέχεια), ακόμα και η ισοπαλία είναι ευνοϊκή για μας, αφού είχαμε πάρει τη νίκη με ένα γκολ διαφορά 24-23 στο Κιλκίς.
Είναι ένα ματς τίτλου αυτό που θα ξεκινήσει στις 18:00 αφού ο αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατός, η μόνη του απώλεια ως τώρα στο πρωτάθλημα είναι η ήττα με τον Φαίακα και έρχεται στο νησί μόνο για τη νίκη, που θα του δώσει προβάδισμα τίτλου. Όλα παίζονται σε ένα ματς και για τις δυο ομάδες.
Ο Φαίακας έχει κάνει κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να γεμίσει το Σάββατο το κλειστό να βοηθήσει την ομάδα για να φτάσει στη νίκη και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν στο τέλος την άνοδο. Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και αναμένεται να έχουμε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, κάθε Κερκυραίος πρέπει να βρεθεί δίπλα στην ομάδα.
 
Πρόγραμμα (18η αγωνιστική) 
Σάββατο 18 Μαρτίου 2023
ΑΕΠ Πανόραμα - Αρχέλαος Κατερίνης
Αλέξανδρος Αξιούπολης – Φοίβος Συκεών
Εκμάθηση – Φίλιππος Βέροιας
Φαίακας – ΓΑΣ Κιλκίς ώρα 18:00
Ρεπό Άρης Θεσσαλονίκης, Κύκλωπες                    
 
Βαθμολογία 
ΓΑΣ Κιλκίς                            26
Φαίακας                              25
Φοίβος Συκεών                                 22
Φίλιππος Βέροιας            14
Κύκλωπες Αλεξ/πολης   11
Εκμάθηση Αθλημάτων 11
Αλεξ. Αξιούπολης            10
Άρης Θεσσαλονίκης       08
Αρχέλαος Κατερίνης      08
ΑΕΠ Πανόραμα                                03
**Η Κοζάνη δεν μετέχει στο πρωτάθλημα
*Ο Φαίακας και οι Κύκλωπες έχουν 1 ματς λιγότερο
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια