Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρεις αγώνες φωτιά στα μπαράζ ανόδου

ΕΠΣΚ – Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLAY OFF
10 Μαρτίου 2023 / 16:34
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την Β΄ κατηγορία θα γίνει το Σαββατοκύριακο και ο Όμιλος του Νότου είναι αυτός που έχει πάρει φωτιά, αντίθετα στον Βόρειο Όμιλο τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, αλλά καίει το ματς Δία-Εθνικού, με 3 από τους τέσσερις αγώνες να «καίνε».

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την Β΄ κατηγορία θα γίνει το Σαββατοκύριακο και ο Όμιλος του Νότου είναι αυτός που έχει πάρει φωτιά, αντίθετα στον Βόρειο Όμιλο τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, αλλά καίει το ματς Δία-Εθνικού, με 3 από τους τέσσερις αγώνες να «καίνε». Αναλυτικά:
 Στο Βόρειο Όμιλο τα παιγνίδια γίνονται Σάββατο, η ΑΕ Φαιάκων δεν χάνει την 1η θέση και την άνοδο με τίποτε, ενώ από το ματς Δία-Εθνικού ίσως να έχουμε και τον 2ο της κατάταξης, αν κερδίσει ο Δίας. Σε περίπτωση νίκης του Εθνικού όλα θα είναι ανοικτά στη συνέχεια για τη θέση που οδηγεί σε νέο μπαράζ με την 2η ομάδα του άλλου Ομίλου για την 3η θέση ανόδου.
Στο Νότιο Όμιλο η νίκη της Βολίδας με ανατροπή (έχανε 0-2 στο ημίχρονο νίκησε με γκολ στο 90΄τον Μ. Αλέξανδρο) και η ισοπαλία ανάμεσα σε Μπενίτσες και Ομόνοια, έχει φέρει τις τρεις ομάδες σε απόσταση 3 βαθμών και πλέον όλα είναι ανοικτά. Τα δυο ματς που θα γίνουν την Κυριακή καίνε τις τρεις ομάδες, με τον Μ. Αλέξανδρο να έχει μείνει πίσω, αλλά μπορεί να είναι ο ρυθμιστής της κατάταξης.
 
Βορ. Όμιλος – μπαράζ ανόδου
Πρόγραμμα (2η αγωνιστική)
Σάββατο 11 Μάρτη ώρα 16:00
Ηρακ. Σφακερών - ΑΕ Φαιάκων
Δίας Κασσιόπης - Εθν. Περουλάδων
 
Βαθμολογία
ΑΕ Φαιάκων                       55
Δίας Κασσιώπης               44
Εθνικός Περουλάδων    39
Ηρακλής Σφακερών       26
 
Νοτ. Όμιλος – μπαράζ ανόδου
Πρόγραμμα (2η αγωνιστική)
Κυριακή 12 Μάρτη ώρα 16:00
Ομόνοια - Βολίδα
Μ. Αλέξανδρος - Μπενίτσες
 
Βαθμολογία
Ομόνοια                              45
ΑΠΣ Μπενίτσες                 45
Βολίδα                                                 42
Μέγας Αλέξανδρος        36

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια