Τρεις αγώνες φωτιά στα μπαράζ ανόδου

Τρεις αγώνες φωτιά στα μπαράζ ανόδου

Από το ματς πρωταθλήματος Μπενίτσες - Μ. Αλέξανδρος με τις δυο ομάδες να βρίσκονται πάλι αντιμέτωπες ΦΩΤΟ@Α. ΚΑΡΥΔΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την Β΄ κατηγορία θα γίνει το Σαββατοκύριακο και ο Όμιλος του Νότου είναι αυτός που έχει πάρει φωτιά, αντίθετα στον Βόρειο Όμιλο τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, αλλά καίει το ματς Δία-Εθνικού, με 3 από τους τέσσερις αγώνες να «καίνε».

10
Μαρτίου / 2023

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την Β΄ κατηγορία θα γίνει το Σαββατοκύριακο και ο Όμιλος του Νότου είναι αυτός που έχει πάρει φωτιά, αντίθετα στον Βόρειο Όμιλο τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, αλλά καίει το ματς Δία-Εθνικού, με 3 από τους τέσσερις αγώνες να «καίνε». Αναλυτικά:
 Στο Βόρειο Όμιλο τα παιγνίδια γίνονται Σάββατο, η ΑΕ Φαιάκων δεν χάνει την 1η θέση και την άνοδο με τίποτε, ενώ από το ματς Δία-Εθνικού ίσως να έχουμε και τον 2ο της κατάταξης, αν κερδίσει ο Δίας. Σε περίπτωση νίκης του Εθνικού όλα θα είναι ανοικτά στη συνέχεια για τη θέση που οδηγεί σε νέο μπαράζ με την 2η ομάδα του άλλου Ομίλου για την 3η θέση ανόδου.
Στο Νότιο Όμιλο η νίκη της Βολίδας με ανατροπή (έχανε 0-2 στο ημίχρονο νίκησε με γκολ στο 90΄τον Μ. Αλέξανδρο) και η ισοπαλία ανάμεσα σε Μπενίτσες και Ομόνοια, έχει φέρει τις τρεις ομάδες σε απόσταση 3 βαθμών και πλέον όλα είναι ανοικτά. Τα δυο ματς που θα γίνουν την Κυριακή καίνε τις τρεις ομάδες, με τον Μ. Αλέξανδρο να έχει μείνει πίσω, αλλά μπορεί να είναι ο ρυθμιστής της κατάταξης.
 
Βορ. Όμιλος – μπαράζ ανόδου
Πρόγραμμα (2η αγωνιστική)
Σάββατο 11 Μάρτη ώρα 16:00
Ηρακ. Σφακερών - ΑΕ Φαιάκων
Δίας Κασσιόπης - Εθν. Περουλάδων
 
Βαθμολογία
ΑΕ Φαιάκων                       55
Δίας Κασσιώπης               44
Εθνικός Περουλάδων    39
Ηρακλής Σφακερών       26
 
Νοτ. Όμιλος – μπαράζ ανόδου
Πρόγραμμα (2η αγωνιστική)
Κυριακή 12 Μάρτη ώρα 16:00
Ομόνοια - Βολίδα
Μ. Αλέξανδρος - Μπενίτσες
 
Βαθμολογία
Ομόνοια                              45
ΑΠΣ Μπενίτσες                 45
Βολίδα                                                 42
Μέγας Αλέξανδρος        36

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ