Εκδήλωση (7:00 μ.μ.) του ΚΚΕ με τον Θ. Παφίλη στο Εργατικό Κέντρο

Εκδήλωση (7:00 μ.μ.) του ΚΚΕ με τον Θ. Παφίλη στο Εργατικό Κέντρο

Από προηγούμενη επίσκεψη του Θανάση Παφίλη στην Κέρκυρα, με τον Χ. Χαραλάμπους και τον Β. Αρμενιάκο.

«Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, “Το προδιαγεγραμμένο έγκλημα με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη και τους 57 νεκρούς δείχνει με τον πιο τραγικό τρόπο ότι πίσω και από αυτή την τραγωδία αλλά και πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα, τη φτώχεια, την ακρίβεια, τον πόλεμο μέχρι την καταστολή ο ένοχος και οι αιτίες είναι οι ίδιες»

09
Μαρτίου / 2023

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, βουλευτή και επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του Κόμματος, οργανώνει η ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μάρτη, στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, “Το προδιαγεγραμμένο έγκλημα με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη και τους 57 νεκρούς δείχνει με τον πιο τραγικό τρόπο ότι πίσω και από αυτή την τραγωδία αλλά και πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα, τη φτώχεια, την ακρίβεια, τον πόλεμο μέχρι την καταστολή ο ένοχος και οι αιτίες είναι οι ίδιες και έχουν ονοματεπώνυμο: Είναι η πολιτική, που ακολουθούν όλες οι αστικές κυβερνήσεις, η οποία θυσιάζει τις ζωές μας και τις λαϊκές ανάγκες στο βωμό του κέρδους. 

Το ΚΚΕ απευθύνεται στην κοινωνική πλειοψηφία και την καλεί να εκφράσει αγωνιστικά την οργή και την αγανάκτησή της για όσα συμβαίνουν στις ζωές όλων μας. Να μην εγκλωβιστεί στα κάλπικα διλήμματα και τις δευτερεύουσες αντιπαραθέσεις μεταξύ των πολιτικών κομμάτων του κατεστημένου. Δεν αρκεί να φύγει μια αντιλαϊκή κυβέρνηση, για να έρθει η επόμενη που θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο εξυπηρέτησης των αξιώσεων του μεγάλου κεφαλαίου, των δεσμεύσεων της ΕΕ και των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ. Το έργο αυτό το έχουμε ξαναδεί».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ