Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πανελλήνιο Κύπελλο ξιφασκίας στο ΕΑΚΚ 11 & 12 Μαρτίου

ΞΙΦΑΣΚΙΑ
09 Μαρτίου 2023 / 16:19
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Θεωρούμε μεγάλη επιτυχία από την πλευρά του ΚΑΣ ο Δαμοκλής, την ανάληψη του Πανελλήνιου Κυπέλλου Παμπαίδων, Παγκορασίδων & Ανάπτυξης, σε συνεργασία με τον Ομοσπονδία, που θα γίνει στο κλειστό του ΕΑΚΚ το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαρτίου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Θεωρούμε μεγάλη επιτυχία από την πλευρά του ΚΑΣ ο Δαμοκλής, την ανάληψη του Πανελλήνιου Κυπέλλου Παμπαίδων, Παγκορασίδων & Ανάπτυξης, σε συνεργασία με τον Ομοσπονδία, που θα γίνει στο κλειστό του ΕΑΚΚ το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαρτίου. Και αυτό γιατί το δικό μας εγκαταλελειμμένο «ερείπιο» θα φιλοξενήσει πάνω από 170 αθλητές και αθλήτριες της ξιφασκίας που θα αγωνιστούν σε αυτό. Δεν θα σταθούμε ούτε στα αποδυτήρια, ούτε στις τουαλέτες, ούτε στην «ετοιμόρροπη» εξέδρα αλλά στο ότι και κάτω από αυτές τις συνθήκες, δέχθηκε η Ομοσπονδία να γίνουν εδώ οι αγώνες.

Ξέρουμε ότι η διοίκηση του Δαμοκλή θα κάνει τα πάντα και η φιλοξενία θα είναι υποδειγματική, όπως αρμόζει και ξέρουν οι Κερκυραίοι να παρέχουν, ενώ θα «σουλουπώσουν» και το κλειστό. Είναι όμως μια ακόμη ευκαιρία όλοι αυτοί οι «προύχοντες» που θα τρέξουν για τις απονομές και τις φωτογραφίες στους αγώνες να δουν την σημερινή κατάσταση του Κλειστού και να συνειδητοποιήσουν ότι δεν έκαναν τίποτε να το βελτιώσουν, απλά πέρασε ακόμη μια χαμένη τετραετία.

Στους αγώνες αυτούς το νησί μας θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει νεαρά παιδιά που ασχολούνται με την ξιφασκία από όλη την Ελλάδα, είναι σημαντικό να έρχονται τέτοιες διοργανώσεις στην Κέρκυρα και αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους που πάλεψαν να το πετύχουν και θα έχουμε ένα γεμάτο ξιφασκία Σαββατοκύριακο. Ο ΚΑΣ Δαμοκλής στην τελευταία του ανακοίνωση αναφέρει:

«Βρισκόμαστε στην τελική φάση των προετοιμασιών για το Πανελλήνιο Κύπελλο Παμπαίδων Παγκορασίδων & Ανάπτυξης και Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών εις μνήμην Χρήστου Παπαγεωργίου που διοργανώνει ο ΚΑΣ ΔΑΜΟΚΛΗΣ ,11-12 Μαρτίου στο ΕΑΚ Κέρκυρας.

Πάνω από 200 αθλητές, προπονητές και γονείς θα επισκεφθούν το νησί μας καθώς οι συμμετοχές των αθλητών δείχνουν να ξεπερνούν τις 170. Σας περιμένουμε με ανυπομονησία να γνωρίσετε το άθλημα και να στηρίξουμε τις προσπάθειες των αθλητών προάγοντας το αθλητικό ιδεώδες».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια