Εύκολες νίκες πρόκρισης για ΑΕ Λευκίμμης και Αστέρα Πετριτή

Εύκολες νίκες πρόκρισης για ΑΕ Λευκίμμης και Αστέρα Πετριτή

Από το ματς πρωταθλήματος Αστέρα Πετριτή- ΑΕ Λευκίμμης, με τις δυο ομάδες να έχουν κλείσει ραντεβού και για τον τελικό κυπέλλου 2023 ΦΩΤΟ@Α. ΚΑΡΥΔΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Κέρκυρας «Σταύρος Σαββανής» έγιναν την Τετάρτη 8/3 ενώ θα ακολουθήσουν και οι επαναληπτικοί αφού οι αγώνες είναι διπλοί.

08
Μαρτίου / 2023

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Κέρκυρας «Σταύρος Σαββανής» έγιναν την Τετάρτη 8/3 ενώ θα ακολουθήσουν και οι επαναληπτικοί αφού οι αγώνες είναι διπλοί. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε εκπλήξεις αφού αντιμέτωπες ήταν ομάδες της Γ΄ Εθνικής με ομάδες της Α΄ ΕΠΣΚ με εμφανή τη διαφορά δυναμικότητας. Έτσι τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν, Αστέρας Πετριτή και ΑΕ Λευκίμμης πήραν εύκολες νίκες.
Ο Αστέρας Πετριτή νίκησε τον ιστορικό ΑΟ Κέρκυρα, που επιστρέφει σιγά-σιγά με σκορ πρόκρισης 3-0, σε ένα πολύ ήσυχο ματς. Ο Σούκερας στη λήξη του α΄μέρους έκανε το 1-0, ενώ ο Γαρδικιώτης στο 65΄ και ο Στούπας με κεφαλιά στο 72΄διαμόρφωσαν το τελικό 3-0.
Η ΑΕ Λευκίμμης απέναντι στον αδύναμο Οδυσσέα, παίζοντας με αρκετές αλλαγές προηγήθηκε στο ημίχρονο 1-0 με τέρμα του Τουρμουζόγλου στο 38΄. Στην επανάληψη η ΑΕΛ ανέβασε στροφές και έφτασε εύκολα στο 4-0 που σφράγισε και την πρόκριση.
Σίγουρα θα δούμε ένα μεγάλο τελικό ανάμεσα σε ΑΕ Λευκίμμης και Αστέρα Πετριτή, αφού οι ρεβάνς των δυο ομάδων έχουν τυπικό χαρακτήρα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ