Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κάλεσμα της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας σε αιμοδοσία για τους τραυματίες των Τεμπών

ΙΧΕΚ
03 Μαρτίου 2023 / 12:34

Την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023 και ώρα 10.00 έως 13.00 στο Δημοτικό Θέατρο (πίσω πλευρά) Γ. Θεοτόκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας (ΙΧΕΚ), στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του τραγικού δυστυχήματος στα ΤΕΜΠΗ, συμμετέχει στο τριήμερο πένθος της πατρίδας μας και εκφράζει οδύνη και βαθιά θλίψη για τον άδικο χαμό τόσων νέων παιδιών και ανθρώπων. Θρηνεί η πατρίδα μας και όλος ο κόσμος για τους νέους μας, τους φοιτητές μας, τους εργαζόμενους και όλους όσους ταξίδευαν στο μοιραίο ταξίδι. Θρηνεί για την κόλαση που έζησαν όλοι όσοι έχασαν την ζωή τους, αλλά και όσοι επέζησαν της τραγωδίας.

Η ΙΧΕΚ συμπαραστέκεται στους συναδέλφους γιατρούς και στο νοσηλευτικό και υπόλοιπο προσωπικό των Νοσοκομείων που με αυταπάρνηση προσέφεραν και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους τραυματίες. Εύχεται σε όλους υγεία και δύναμη ψυχής για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στο λειτούργημά τους, στο ιερό χρέος τους.

Ως έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης και στήριξης των τραυματιών του δυστυχήματος στα ΤΕΜΠΗ, το Δ. Σ. της ΙΧΕΚ καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών της ΙΧΕΚ, όλους τους υγειονομικούς και όλους όσους μπορούν στην εθελοντική αιμοδοσία που οργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών της ΙΧΕΚ με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου της Κέρκυρας, για τις ανάγκες των τραυματιών, την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023 και ώρα 10.00 έως 13.00 στο Δημοτικό Θέατρο (πίσω πλευρά) Γ. Θεοτόκη.

Η ΙΧΕΚ εκφράζει τα ολόθερμα συλλυπητήρια στους γονείς, τις οικογένειες και όλους τους αγαπημένους των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας και εύχεται γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Εύχεται να είναι αυτό το τελευταίο τραγικό συμβάν!!! Ας αναλογιστεί ο καθένας χωριστά την ευθύνη που φέρει για το συνάνθρωπο, για την πρόληψη, για την ανθρώπινη ζωή που είναι το μεγαλύτερο δώρο του Θεού. Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές όλων και να δώσει κουράγιο στους οικείους τους.
Ας είναι αιωνία η μνήμη τους!!!
 
                                    Η Πρόεδρος της ΙΧΕΚ
                            Δρ Μαρία Μάνδυλα-Κουσουνή