Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύσκεψη του ΚΚΕ για επαγγελματίες με θέμα «Ακρίβεια, ενεργειακή φτώχεια, πλειστηριασμοί»

ΚΚΕ
03 Μαρτίου 2023 / 11:06

Την Κυριακή 5/3/2023 στις 18:30 στην αίθουσα της ΟΕΒΕΚ - Ομιλητής ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σύσκεψη για επαγγελματίες διοργανώνει την Κυριακή 5/3 η ΚΟΒ ΕΒΕ του ΚΚΕ στην αίθουσα της Ο.Ε.Β.Ε.Κ. σύσκεψη με θέμα «Ακρίβεια, ενεργειακή φτώχεια, πλειστηριασμοί. Το καλό σενάριο για τους μικρούς επαγγελματίες γράφεται με ισχυρό ΚΚΕ! Για μια ζωή χωρίς πολέμους, χρέη, ανασφάλεια!». 

Ομιλητής θα είναι ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ 

Η ανακοίνωση αναλυτικά:  

Τη στιγμή που οι προβλέψεις για τη φετινή τουριστική σεζόν κάνουν λόγο για χρονιά ρεκόρ  οι αυτοαπασχολούμενοι και οι μικροί ΕΒΕ, συνολικά ο λαός μας, τσακίζονται από την ενεργειακή φτώχεια και την εκτόξευση των τιμών των καυσίμων, των πρώτων υλών, των ειδών πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, από την καθήλωση μισθών και συντάξεων, από τη γενικευμένη ανασφάλεια για κάθε ΕΒΕ και μικρή επιχείρηση.

Έχουν πλούσια πείρα από την τελευταία δεκαετία, που είδαν κρίσεις, ανάπτυξη, πανδημίες, πολέμους, τα σκάνδαλα και τη διαφθορά, την ακρίβεια και τους ανταγωνισμούς να φουντώνουν, τους πλειστηριασμούς να πολλαπλασιάζονται.

Το ΚΚΕ καλεί το λαό να αξιοποιήσει την πείρα του μπροστά στα  διλήμματα που εμφανίζονται και πάλι, όπως και σε κάθε προεκλογική περίοδο και να δώσει τη δική του απάντηση με κριτήριο τα δικά του συμφέροντα.