Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Σπ. Καρύδη στον προκριματικό της Πέμπτης (2/3)

ΣΤΙΒΟΣ
01 Μαρτίου 2023 / 15:58
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης 28/2 η Σπυριδούλα Καρύδη μαζί με την αποστολή της Εθνικής ομάδας στίβου ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου που ξεκινάει την Πέμπτη 2 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 5 Μαρτίου.

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης 28/2 η Σπυριδούλα Καρύδη μαζί με την αποστολή της Εθνικής ομάδας στίβου ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου που ξεκινάει την Πέμπτη 2 και ολοκληρώνεται την Κυριακή  5 Μαρτίου.
Η Κερκυραία πρωταθλήτρια θα πάρει μέρος στο τριπλούν, με τον προκριματικό να είναι το πρωί 10:10 της Παρασκευής και θα προσπαθήσει να φτάσει στον τελικό. Το όριο είναι στα 13,80μ. αλλά λογικά θα πέσει όπως γίνεται συνήθως.
Σε δηλώσεις της η Σπυριδούλα είπε: «Τον τελευταίο καιρό έχω μια ανοδική πορεία, παρόλο που η σεζόν δεν ξεκίνησε πολύ καλά, οπότε ελπίζω σε μια καλύτερη παρουσία στη διοργάνωση της Τουρκίας. Πιστεύω πως με επιδόσεις στα 13,80 μ. θα μπορέσω να βρεθώ στον τελικό του αγωνίσματος».
Εφ΄ όσον περάσει στον τελικό τότε θα αγωνιστεί το απόγευμα του Σαββάτου, όπου είναι στο πρόγραμμα το αγώνισμα και θα ξεκινήσει στις 18.50. Πρέπει να τονίσουμε ότι η Σπυριδούλα στους πρόσφατους Πανελληνίους αγώνες, πήρε εύκολα την πρώτη θέση με άλμα στα 13,42μ., ουσιαστικά δεν είχε αντίπαλο να την «κοντράρει» για να την πιέσει και να κάνει κάτι ακόμη καλύτερο.   Η κερκυραία αθλήτρια, πλέον έχει φύγει από τον Κερκυραϊκό, έχει μεταγραφεί στον Κάλλιστο, σπουδάζει στην ΑΘήνα και προπονείται με τον Γ. Πομάσκι.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια