Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εξαιρετικές στο Παρίσι Ε. Καββάδα και Κ. Προβατά του Δαμοκλή

ΞΙΦΑΣΚΙΑ
24 Φεβρουαρίου 2023 / 16:45
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο Challenge CEP marathon Fleuret U-17 στο Παρίσι αγωνίστηκαν δυο αθλήτριες του ΚΑΣ ο Δαμοκλής, με πολύ καλά αποτελέσματα, δείχνοντας ότι έχουν μέλλον.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο Challenge CEP marathon Fleuret U-17 στο Παρίσι αγωνίστηκαν δυο αθλήτριες του ΚΑΣ ο Δαμοκλής, με πολύ καλά αποτελέσματα, δείχνοντας ότι έχουν μέλλον. Η δουλειά του προπονητή τους κ. Σ. Γεροσιδέρη αποδίδει καρπούς και αυτό φάνηκε σε ένα μεγάλο τουρνουά, με αθλήτριες από όλο τον κόσμο. Οι νίκες και οι προκρίσεις των κοριτσιών από την Κέρκυρα, είναι σημάδι ότι μπορούμε να περιμένουμε ακόμη περισσότερες και υψηλότερες διακρίσεις. Για τη συμμετοχή αυτή ο σύλλογος τους «Δαμοκλής» ενημέρωσε. 
Το δελτίο τύπου
Σ ένα από τα πιο συναρπαστικά τουρνουά με την συμμετοχή αθλητών απ όλον τον κόσμο , συμμετείχαν πριν λίγες ημέρες, οι αθλήτριές μας Ελεονώρα Καββάδα και Κατερίνα Προβατά.  Τα δυο κορίτσια πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση.
Η Κατερίνα Προβατά ξεκίνησε με τρεις νίκες στις pools και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο pools όπου πραγματοποίησε μια νίκη , περνώντας έτσι στα νοκ άουτ. Με καταπληκτική εμφάνιση πέρασε δύο νοκ άουτ, το πρώτο (15-5) και το δεύτερο (15-10)και προκρίθηκε στην επόμενη ημέρα των αγώνων. Εκεί δεν κατάφερε να διακριθεί και κατέκτησε την 98η θέση ανάμεσα σε 140 αθλήτριες.
Η Ελεονώρα Καββάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση:  Με δυο νίκες στις pools προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο όπου έκανε άλλες δυο νίκες και προκρίθηκε στα νοκ αουτ. Κέρδισε το πρώτο (15-3 ) και έχασε το δεύτερο (15-10).
Ο προπονητής κ Γεροσίδερης ήταν έκπληκτος και πολύ ικανοποιημένος από τις επιδόσεις των κοριτσιών αφού είναι από τις λίγες φορές που σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά, επιτυγχάνονται τέτοια αποτελέσματα.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια