Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Κεντρ. Κέρκυρας την Τρίτη 28/2

Δημοτικό Συμβούλιο
21 Φεβρουαρίου 2023 / 15:48

Δύο συνεδριάσεις την ίδια μέρα - Τα θέματα που θα συζητηθούν

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δύο συνεχόμενες συνεδριάσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Συμβούλιο Κεντρικής Κέρκυρας με σημαντικότερα  ζητήματα το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του Δήμου.

Τα θέματα της πρώτης συνεδρίασης στις 18:00:
- Ανακοινώσεις.
- Ερωτήσεις, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Κέρκυρας (στο πλαίσιο ασκήσεως Δημοτικού Ελέγχου).
  
Ημερήσια διάταξη

1. Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2023 του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Καλόγερος).

2. Λήψη Αποφάσεως α) για τη σύσταση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία «Δίκτυο Μπλε Δήμων» και με το διακριτικό τίτλο «Δίκτυο Μπλε Δήμων», β) για την έγκριση του σχεδίου καταστατικού της Εταιρείας, γ) για τη συμμετοχή του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων στο κεφάλαιο της Εταιρείας και δ) για την παροχή εξουσιοδοτήσεων για τις απαραίτητες ενέργειες (Εισηγητές οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παναγιώτα Τζάννε και Ιωάννης Σερεμέτης).

3. Έγκριση της μείωσης του τιμήματος της συμβατικής αμοιβής της υπ. αριθμόν 394/29.3.2021 (ΑΔΑΜ 21SYMV008352068) σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και της «EN.ACT. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σερεμέτης).

4. Έγκριση προκειμένου να τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων η εκδήλωση που διοργανώνει η «Ένωση για το νεανικό διαβήτη Γλυκιά Κέρκυρα» με θέμα «Οι Εξελίξεις στο Σακχαρώδη Διαβήτη 2023» (Εισηγητής η Αντιδήμαρχος κα Χρυσούλα Τόμπρου – Γκίνη).

Η δεύτερη

Θα ακολουθήσει ειδική συνεδρίαση στις  20.30 με τα εξής δύο θέματα:
 
1. Ψήφιση του Προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, για το έτος 2023, συνοδευόμενου από τη Γνώμη του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος – Ηλίας Παντελιός).

2. Κατάρτιση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και των Νομικών του Προσώπων για το έτος 2023 (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος – Ηλίας Παντελιός).