Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πανυγειονομική απεργία και συλλαλητήριο για την υγεία αύριο στην Κέρκυρα

Απεργία
21 Φεβρουαρίου 2023 / 09:26

Απεργιακή συγκέντρωση στις 12 στην πύλη του Νοσοκομείου - Το απόγευμα στις 6 μμ συλλαλλητήριο στην Ανουντσιάτα - Πανκερκυραϊκό συλλαλητήριο για την Υγεία στις 2 Μαρτίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πανυγειονομική απεργία και συλλαλητήριο το απόγευμα της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο 24ωρης Πανελλαδικής κινητοποίησης της ΠΟΕΔΗΝ-ΑΔΕΔΥ, αποφασίστηκε στη σύσκεψη φορέων που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο Εργατικό Κέντρο. Παράλληλα διοργανώνεται παν - κερκυραϊκό συλλαλητήριο για την υγεία 2 Μαρτίου.

Η σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο την περασμένη Πέμπτη έγινε με πρωτοβουλία του Ενιαίου Σωματείου Εργαζομένων ΓΝΚ και του σωματείου Εργαζομένων του Ψυχιατρικού Τομέα ΓΝΚ για την κατάσταση της Δημόσιας Υγείας στο νησί και για την προετοιμασία και οργάνωση της Πανυγειονομικής απεργίας, αύριο Τετάρτη.

Εκφράστηκε η στήριξη των συμμετεχόντων ενόψει της πανυγειονομικής απεργίας στις 22/2 και της απεργιακής συγκέντρωσης στον χώρο του Νοσοκομείου. Επιπλέον αποφασίστηκε η διενέργεια συλλαλητηρίου στις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην Ανουντσιάτα και προετοιμασία για τη διενέργεια πανκερκυραϊκού συλλαλητηρίου για την υγεία στις 2/3/23.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι και μέλη από:
το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας,
το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ
Ομοσπονδία αγροτικών συλλόγων
Νομαρχιακό Τμήμα ΟΤΟΕ
ΕΛΜΕ
ΣΕΠΕ
Σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ Κέρκυρας
Σύνδεσμο ιδιωτικών υπαλλήλων Κέρκυρας  
Σωματείο οικοδόμων
Σωματείο Ξεναγών
Σωματείο Ξενοδοχουπαλλήλων
Επιχειρησιακό σωματείο Atlantica GradMed
Σύλλογο συνταξιούχων Δημοσίου
Σύλλογο Συνταξιούχων ΤΕΒΕ
Σύλλογο Συνταξιούχων ΙΚΑ
Σύλλογο προστασίας Περιβάλλοντος Κέρκυρας
Σύλλογο Γαρίτσας
ΕΣΥΝ
Ένωση Γονέων
ΟΓΕ
Και άλλοι φορείς