Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εμπορικός Σύλλογος, Ένωση Εστίασης και Σωματείο Διασκέδασης έκοψαν την πίτα τους (PHOTOS)

Ενωση Εστίασης
20 Φεβρουαρίου 2023 / 21:04
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Για την πολυετή προσφορά τους στο συνδικαλιστικό κίνημα και στον κλάδο της εστίασης τίμησαν τον Σπύρο Βασιλάκη, τον Ευστάθιο Καζιάνη και τον Αλέξανδρο Κατσαρό ενώ τους έχρησαν επίτιμους προέδρους

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την πίτα τους έκοψαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Corfu Palace, ο Εμπορικός Σύλλογος, η Ένωση Εστίασης και το Σωματείο Επαγγελματιών Εστίασης και Διασκέδασης Παλαιάς Πόλης Κέρκυρας. Στην εκδήλωση εκτός από τα μέλη των τριών συλλόγων παρευρέθησαν και μίλησαν οι: Μερόπη Υδραίου, Αλέκος Αυλωνίτης, Δημήτρης Μπιάγκης, Στέφανος Γκίκας, Μπάμπης Βούλγαρης, Περικλής Κατσαρός, Κώστας Μουζακίτης, Παντελής Γιαννούλης, Ελένη Καρούμπη και Κώστας Ζορμπάς εκ μέρους της κ. Ρόδης Κράτσα. Οι πρόεδροι των τριών σωματείων Γ. Αλέγρης, Β. Βασιλάκης και Γιάννης Βλάχος ευχήθηκαν καλή χρονιά και τόνισαν ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό για τις επιχειρήσεις τους και το νησί γενικότερα.



Εκπρόσωποι της εκκλησίας έκοψαν την πίτα με την ευχή η σεζόν να πάει καλύτερα και να μείνουν όλοι ενωμένοι.

Τέλος τίμησαν για την πολυετή προσφορά τους στο συνδικαλιστικό κίνημα και στον κλάδο της εστίασης τον Σπύρο Βασιλάκη, τον Ευστάθιο Καζιάνη και τον Αλέξανδρο Κατσαρό και τους έχρησαν επίτιμους προέδρους. 


Από αριστερά ο Σπύρος Κατέχης δίνει την τιμητική πλακέτα στον κ. Σπύρο Βασιλάκη




Από αριστερά ο Ευστάθιος Καζιάνης με την τιμητική πλακέτα που του παρέδωσε ο Βασίλης Βασιλάκης



Από αριστερά ο Περικλής Κατσαρός παρέλαβε για λογαριασμό του πατέρα του, Αλέξανδρου Κατσαρού, την τιμητική πλακέτα





Ακολούθησε μικρή δεξίωση.






ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.