Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι προπονητές την Παρασκευή κόβουν την πίτα τους

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
16 Φεβρουαρίου 2023 / 15:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το απόγευμα της Παρασκευής στο Φαληράκι (ΣΥΠΑΠ) ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας κόβει την πίττα του.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το απόγευμα της Παρασκευής στο Φαληράκι (ΣΥΠΑΠ) ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας κόβει την πίττα του. Είναι μια εκδήλωση από τους διπλωματούχους προπονητές της Κέρκυρας οι οποίοι προσπαθούν να βοηθήσουν το Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο να σηκώσει κεφάλι, κάτω από δύσκολες συνθήκες και με αθλητικές εγκαταστάσεις που δεν βοηθάνε. Και δεν μένουν εκεί αλλά προσπαθούν και βοηθούν την κοινωνία, δεν ξεχνάμε (τελευταία) την έκδοση ημερολογίου με τα χρήματα να πηγαίνουν όλα για την ενίσχυση ιδρυμάτων και ανθρώπων που έχουν ανάγκη.
 
Η πρόσκληση
 
Η Ε.Ε. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας σας προσκαλεί στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συνδέσμου, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 19.15 στην αίθουσα του ΣΥΠΑΠ στο Φαληράκι.
Για την Ε.Ε.
Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν. Γραμματέας
Σάββας Σιδερόπουλος                  Χαραλ. Αρβανιτάκης

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια