Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ και χρήσης απιδινωτή η ΕΠΣΚ

ΕΠΣΚ ΚΑΡΠΑ
10 Φεβρουαρίου 2023 / 16:05
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ένωση στην αίθουσα του Συνδέσμου διαιτητών το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποίησε σεμινάριο, χρήσης απινιδωτή και Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ).

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ένωση στην αίθουσα του Συνδέσμου διαιτητών το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποίησε  σεμινάριο, χρήσης απινιδωτή και Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ). Είναι μια προσπάθεια προς τη σωστή κατεύθυνση ώστε να γνωρίζουν όσο περισσότεροι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, σε μια δύσκολη στιγμή να αντιμετωπίσουν κάποιο περιστατικό. Είχαν κληθεί παράγοντες, προπονητές από τις ομάδες και η παρουσία ήταν ικανοποιητική. Όπως αναφέρει η ΕΠΣΚ το σεμινάριο θα επαναληφθεί (και σωστά θα πράξει).
 
Το δελτίο τύπου
«Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 08.02.2023 στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Κέρκυρας, επίδειξη χρήσης απινιδωτή και Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση(ΚΑΡΠΑ)
Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε δημόσια τον γιατρό Σπύρο Δαφνή, την γιατρό Σάρα Αλαντάσι, με το επιτελείο της όπου έκανε την επίδειξη από την Ιόνια Φροντίδα.
Εμείς θα επαναλάβουμε το συγκεκριμένο σεμινάριο με σκοπό την έγκαιρη βοήθεια στους αθλούμενους μας, όποτε απαιτηθεί σε χρόνο που θα προσδιορίσουμε με νεότερη ανακοίνωση μας.
Ευχαριστούμε και τους συμμετέχοντες».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια