Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΣ Κέρκυρας: Μέγα ψέμα. Είναι επικίνδυνος και άσχετος με το αντικείμενο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΩΡΑΪΤΗ
08 Φεβρουαρίου 2023 / 16:08
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Άμεση ήταν η απάντηση της ΕΠΣ Κέρκυρας στην ανακοίνωση του προέδρου του ΣΥΠΑΠ κ. Μωραΐτη για το θέμα των απιδινωτών, με σκληρή γλώσσα και τονίζοντας ότι είναι «μέγα ψέμα» αυτό που ισχυρίζεται.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Άμεση ήταν η απάντηση της ΕΠΣ Κέρκυρας στην ανακοίνωση του προέδρου του ΣΥΠΑΠ κ. Μωραΐτη για το θέμα των απιδινωτών, με σκληρή γλώσσα και τονίζοντας ότι είναι «μέγα ψέμα» αυτό που ισχυρίζεται. Επίσης στο δελτίο τύπου της Ένωσης που είναι προς 1) ΣΥΠΑΠ, 2) Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας, 3) Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας, 4) Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας επισυνάπτει δελτία τύπου που αναφέρονται στις επαφές πριν 13 και 14 μήνες με ΠΙΝ και Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με έκπληξη και αρκετή θυμηδία πληροφορηθήκαμε από τον τοπικό τύπο ότι ο κύριος Πρόεδρος του ΣΥΠΑΠ δήλωσε ότι (ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ή ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ), είναι να γελάει κανείς!!!!!!!

Αλήθεια από που το πληροφορήθηκε;!!!!!!

Προφανώς από το δικό μας mail που αποστείλαμε στον Πρόεδρο το ΣΥΠΑΠ με αρ.πρωτ.68/01.02.2023 και ώρα 15.22, αλλά να σοβαρευτούμε και λίγο, δηλώνουμε τα παρακάτω:

1-είναι γνωστό σε όλο το ποδοσφαιρικό κόσμο της Κέρκυρας ότι αμέσως μετά τις εκλογές της ΕΠΣ Κέρκυρας, αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής, επισκέφθηκε την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κυρία Κράτσα και την Δήμαρχο της Κεντρικής Κέρκυρας κυρία Υδραίου, όπου και τους παρέδωσε υπομνήματά με τα προβλήματα των γηπεδικών εγκαταστάσεων καθώς επίσης και την έλλειψη και την ανάγκη να υπάρχουν απινίδωτές στα γήπεδα.

2- επίσης ύστερα από τα γνωστά τραγικά γεγονότα των θανάτων δυο ποδοσφαιριστών και την απόφαση της Εκτελεστικής της ΕΠΟ που μας υπαγορεύει ρητά την ύπαρξη απινιδωτή στα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες, επικοινωνήσαμε με τους τρεις δήμους.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας και την Παρασκευή 3 Φλεβάρη παρέδωσε τρεις (3) απινιδωτές στα γήπεδα ΑΥΛΙΩΤΩΝ, ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ και ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ.

Ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας ανταποκρίθηκε και κάλυψε με απινιδωτή το γήπεδο ΠΕΤΡΙΤΗ.

Με έγγραφο μας προς τον ΣΥΠΑΠ με αρ.πρωτ.68/01.02.2023 τον καλούσαμε να ανταποκριθεί στην ανάγκη κάλυψης των γηπέδων όπου δεν έχουν απινιδωτή.

Σήμερα 8 Φλεβάρη (μια εβδομάδα μετά) με έκπληξη διαβάσαμε ότι ποτέ δεν έλαβε αίτημα ο ΣΥΠΑΠ από την ΕΠΣ Κέρκυρας, ΜΕΓΑ ΨΕΜΜΑ, για αυταπόδεικτα στοιχεία τα οποία δίνουμε στην δημοσιότητα για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Και επειδή ο συγκεκριμένος κύριος έχει παράξει «σπουδαίο έργο» στον αθλητισμό έχουμε ζητήσει από την κυρία Δήμαρχο την οποίαν εκθέτει συνεχώς και ανεπανόρθωτα, την αντικατάστασή του.

Είναι επικίνδυνος και άσχετος με το αντικείμενο και χωρίς ίχνος ντροπής με περίσσιο θράσος μας κουνάει και το χέρι.

Ας τον μαζέψουν επιτέλους!!

«ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ»

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια