Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έκοψε την πίτα του ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας

Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας
05 Φεβρουαρίου 2023 / 22:21

Ο Πρύτανης του Α.Π.Θ. καθήλωσε με τη γλαφυρότητα και την παραστατικότητά του τους παρευρισκόμενους, μιλώντας για το ρόλο του εθελοντισμού - ακρογωνιαίου λίθου του Ρόταρυ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Τετάρτη 01/02, εκδήλωση που τίμησε με την παρουσία του και ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθηγητής Νικόλαος Παπαϊωάννου.

Παρόντες στον πάντα φιλόξενο χώρο του εντευκτηρίου της Αναγνωστικής Εταιρία, ήταν, μεταξύ των πολυάριθμων προσκεκλημένων, ο πατ. Σπυρίδων Μάνδυλας, εκπρόσωπος του Σεβ. Μητροπολίτη Κερκύρας Παξών & Δ.Ν. κκ. Νεκταρίου, ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου καθηγητής Ανδρέας Φλώρος, οι βουλευτές Κερκύρας Στέφανος Γκίκας και Δημήτρης Μπιάγκης, η Δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου, η αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μαρία Δημουλά, ο εκπρόσωπος της Αστυν. Διεύθυνσης Κερκύρας Αστυνόμος Ευστάθιος Κανταρέλης.

Ο Πρύτανης του Α.Π.Θ. καθήλωσε με τη γλαφυρότητα και την παραστατικότητά του τους παρευρισκόμενους, μιλώντας για το ρόλο του εθελοντισμού - ακρογωνιαίου λίθου του Ρόταρυ - ως κοινωνικό αγαθό, και απέσπασε θερμό χειροκρότημα και ενθουσιώδη σχόλια. Χαιρετισμό απηυθύναν οι επίσημοι προσκεκλημένοι, ενώ αναγνώστηκε και ευχαριστήρια επιστολή του Μητροπολίτη για τη στήριξη του Κοινωνικού παντοπωλείου της Ι.Μ. από τον Όμιλο, η οποία συνοδευόταν από το δώρο του – εικόνες – που θα κοσμήσουν τα γραφεία του Ομίλου. Τιμώντας τον επίσημο ομιλητή ο Πρόεδρος του Ομίλου Απόστολος Κοντογιάννης του επέδωσε αναμνηστική πλακέτα και το λαβαράκι του Ομίλου. Κατόπιν, ο πατέρας Σπυρίδων έκοψε την πίτα.

Το φλουρί κέρδισε η φίλη του Ομίλου Josephine Cesar, και έλαβε ως δώρο το ασημένιο μετάλλιο του Ομίλου