Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας

Αιμοδοσία
02 Φεβρουαρίου 2023 / 12:16

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Ανδρέας Σκούπουρας και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά συνδιοργανώνουν δράση εθελοντικής αιμοδοσίας με το Γ. Ν. Κέρκυρας, την  1η ΤΟ.Μ.Υ Κέρκυρας, το Νομαρχιακό σύλλογο ΑμεΑ Κέρκυρας, το Περιφερειακό Τμήμα Ιονίων Νήσων του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος και τον Σύλλογο Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Κέρκυρας. Σκοπός της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τον καρκίνο, και η ενθάρρυνση της πρόληψης, της ανίχνευσης και της θεραπείας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων,  κ. Ανδρέας Σκούπουρας και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά  διοργανώνουν δράση δρόμου εθελοντικής αιμοδοσίας σε συνδιοργάνωση με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Κέρκυρας, την  1η ΤΟ.Μ.Υ Κέρκυρας, το Νομαρχιακό σύλλογο ΑμεΑ Κέρκυρας, το Περιφερειακό Τμήμα Ιονίων Νήσων του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος και τον Σύλλογο Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Κέρκυρας.

Η δράση δρόμου – αιμοδοσία, έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τον καρκίνο και την ενθάρρυνση της πρόληψης, της ανίχνευσης και της θεραπείας του.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023,  από τις 10.00 έως 13.00 επί της οδού Γ. Θεοτόκη (μπροστά από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ. Ν. Κέρκυρας) .