Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοινώσεις ¨Πρώτα η Κέρκυρα" κατά της Δημοτικής Αρχής

Πρώτα η Κέρκυρα
01 Φεβρουαρίου 2023 / 12:58

Σχετικά με την αύξηση του κόστους της καθαριότητας και την καθυστέρηση της καταβολής των επιδομάτων στους εργαζόμενους του Δήμου

Ανακοινώσεις εξέδωσε η παράταξη «Πρώτα η Κέρκυρα» σχετικά με την αύξηση του κόστους της καθαριότητας και την καθυστέρηση της καταβολής των επιδομάτων στους εργαζόμενους του Δήμου. Συγκεκριμένα αναφέρει.

Για την αύξηση του κόστους της καθαριότητας

Αύξηση του κόστους της καθαριότητας με σκανδαλώδεις απευθείας αναθέσεις και    ιδιωτικοποίηση του Δήμου, με κατάργηση των πράσινων γωνιών των εθελοντών  χωρίς ούτε ένα βήμα για ανακύκλωση με διαλογή στη πηγή, με τα ίδια κούφια λόγια από το ίδιο CD  και κακής ποιότητας θεατρινισμούς που βλάπτουν
 
Εμείς έχουμε και όραμα και σχέδιο ρεαλιστικό με το οποίο όσοι κάνουν ανακύκλωση με διαλογή στη πηγή θα πληρώνουν τα μισά ανταποδοτικά τέλη από τη πρώτη χρονιά της νέας δημοτικής μας αρχής.
 Με λαϊκή συμμετοχή έρχεται η ανατροπή και η μεγάλη αλλαγή.
 
Για την καθυστέρηση στην υποβολή των επιδομάτων

Οι εργαζόμενοι του Δήμου αναγκάζονται από τη διοικούσα παράταξη της Δημάρχου κ. Υδραίου να προσφεύγουν στα δικαστήρια για τη καταβολή των επιδομάτων τους, τα οποία σε άλλους Δήμους έχουν καταβληθεί. Έχουν κερδίσει προσωρινή διαταγή.

Αύριο Τετάρτη 1-2-2023 συζητούνται τα ασφαλιστικά τους μέτρα. Η Δήμαρχος επιδιώκει αναβολή. Αρέσκεται να ταλαιπωρεί. Το Δημοτικό Συμβούλιο το κρατά σε άγνοια. Δεν το είχαν συγκαλέσει σε συνεδρίαση για 39 ημέρες ! Για να αποφασίζουν με τη μονολιθική και υπάκουη δημοτική της ομάδα μέσω της καταργηθείσας από το ΣτΕ Οικονομικής Επιτροπής !

L' Etat e moi  !

Ενώ τόσο σοβαρά θέματα έπρεπε να τα αποφασίζει το Δημοτικό Συμβούλιο.

 Εμείς συμπαραστεκόμαστε στους εργαζόμενους του Δήμου, στα νόμιμα, ηθικά και δίκαια αιτήματά τους για αξιοπρεπή διαβίωση  και  θα φέρουμε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.