Βράβευση των αφανών ηρώων του Πυροσβεστικού Σώματος από τον Ροταριανό Ομιλο Κέρκυρας (photos)

Βράβευση των αφανών ηρώων του Πυροσβεστικού Σώματος από τον Ροταριανό Ομιλο Κέρκυρας (photos)

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Απόστολος Κοντογιάννης επέδωσε ακολούθως τιμητικά διπλώματα και το λαβαράκι του Ομίλου στους παρόντες αξιωματικούς

29
Ιανουαρίου / 2023

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια ξεχωριστή βραδιά για τον Ροταριανό Όμιλο Κερκύρας ήταν αυτή της επίσημης εκδήλωσης της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου στο χώρο του εντευκτηρίου της Αναγνωστικής Εταιρίας Κερκύρας.

Αφενός διότι αναγνωρίζοντας την αδιάλειπτη και καθοριστική προσφορά των αφανών ηρώων του Πυροσβεστικού σώματος (οι οποίοι αντιμετωπίζουν ακραίες καταστάσειςπροασπίζοντας τις ζωές μας και διασώζοντας τις περιουσίες μας) ο Όμιλος υποδέχθηκε και βράβευσε την Ηγεσία και κατ’ επέκταση κάθε μέλος των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του νησιού μας.

Αφετέρου διότι έτσι δόθηκε η ευκαιρία στα μέλη μας να ενημερωθούν από τα πλέον
επίσημα χείλη για τις στρατηγικές διαχείρισης κρίσεων και καταστροφών.
Προσκεκλημένοι του Ομίλου ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Κερκύρας πύραρχος Νικόλαος Κολοβός, ο Διοικητής του Α’ Πυροσβεστικού Σταθμού επιπυραγός Νικόλαος Αυλωνίτης, ο επικεφαλής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θιναλίων, ανθυποπυραγός Γεράσιμος Αυλωνίτης και ο επικεφαλής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αργυράδων ανθυποπυραγός Ανδρέας Γιαννούλης.Ο Διοικητής κ. Κολοβός κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των μελών και των
προσκεκλημένων του Ομίλου μας, διασαφηνίζοντας τις στρατηγικές του Πυροσβεστικού Σώματος και επισημαίνοντας τα λάθη που συνήθως γίνονται από το γενικό πληθυσμό σε περιπτώσεις κρίσεων και καταστροφών, απαντώντας ακολούθως σε απορίες και ερωτήματα του ακροατηρίου.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Απόστολος Κοντογιάννης επέδωσε ακολούθως τιμητικά
διπλώματα και το λαβαράκι του Ομίλου στους παρόντες αξιωματικούς, τονίζοντας ότι το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών είναι αποτέλεσμα της εκπαίδευσης και της ετοιμότητας των μελών του Πυροσβεστικού Σώματος.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ