Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι της Κέρκυρας έκοψαν την πίτα τους

Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας
27 Ιανουαρίου 2023 / 13:55

Στο Δικαστικό Μέγαρο Κερκυρας η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας και του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Κερκυρας η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας και του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Κέρκυρας.


Στην εκδήλωση παρέστησαν Δικηγόροι, δικαστικοί υπάλληλοι, Δικαστές, Εισαγγελείς, εκπρόσωποι των λοιπών φορέων της Δικαιοσύνης στην Κέρκυρα, καθώς και εκπρόσωποι των Αρχών του τόπου.


Την τελετή ευλόγησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιερας Μητρόπολης Κέρκυρας, Παξων & Δ.Ν. π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός.


Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του ΔΣΚ Γιάννης Κοντός και η Πρόεδρος του σωματείου των Δικαστικών Υπαλλήλων Αγγελική Κοντοστάνου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην ανάγκη καλής συνεργασίας Δικηγόρων – Γραμματέων και εν γένει των λειτουργών της Δικαιοσύνης μεταξύ τους και στην σχέση αλληλοσεβασμού που είναι απαραίτητη. 


Άπαντες ευχήθηκαν καλή και παραγωγική χρόνια με υγεία και καλή επιτυχία στα καθήκοντα των λειτουργών της απονομής της Δικαιοσύνης. 

Το φλουρί κέρδισε ο συνταξιούχος δικηγόρος Γιώργος Κυπριώτης. 

 

Εκ του Δ.Σ. του ΔΣΚ