Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Έρχεσαι μαζί μου;» - Μουσικοθεατρική παράσταση από τον Καλλιτεχνικό Σύλλογο METRON

METRON
25 Ιανουαρίου 2023 / 10:15

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 και Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 πμ στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας

 ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος "METRON" στα πλαίσια των πολιτιστικών δράσεων που έχει προγραμματίσει για το έτος 2023,  παρουσιάζει την μουσικοθεατρική παράσταση «Έρχεσαι μαζί μου;» της Κάρμεν Ρουγγέρη.

Πρόκειται για μία πολυμελή παραγωγή, αποτελούμενη από ζωντανή ορχήστρα, και συνολικά 40 περίπου ηθοποιούς, τραγουδιστές και μουσικούς
Την σκηνοθεσία, ενορχήστρωση και επιμέλεια έχουν κάνει οι Σπύρος Ατσοπάρδης και Ευτυχία Βογιατζόγλου. Η παραγωγή είναι του Καλλιτεχνικού Συλλόγου “METRON”
 
Οι δύο παραστάσεις είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου  και ώρα 19:00 και Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.
Γενική είσοδος 8 ευρώ. Προπώληση στο ticketbox

Μιλώντας για την παράσταση, ο πρόεδρος του Καλλιτεχνικού Συλλόγου METRON Σπύρος Ατσοπάρδης αναφέρει: «Μη νομίζετε πως είναι ένα παραμύθι σαν όλα τα άλλα. Είναι το παραμύθι των παραμυθιών. Μια καταπληκτική ιστορία της Κάρμεν Ρουγγέρη, με ήρωα ένα νεαρό συγγραφέα.

Ο ήρωας μας, με τη βοήθεια της Καλής Νεράιδας και των ηρώων των παραμυθιών, όπως η Κοκκινοσκουφίτσα, ο Πινόκιο, ο Παπουτσωμένος Γάτος, η Ωραία Κοιμωμένη, ο Εβενέζερ Σκρουτζ, η Κολοβή Αλεπού, η Χαλιμά, η Κακιά Βασίλισσα, ο Βαρόνος Μινχάουζεν, ο Δον Κιχώτης, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει το δικό του παραμύθι. Θα τα καταφέρει;».