Πρεμιέρα 12/2 για τα κορίτσια του ΝΑΟΚ με Νηρέα Χαλανδρίου

Πρεμιέρα 12/2 για τα κορίτσια του ΝΑΟΚ με Νηρέα Χαλανδρίου

Τα κορίτσια του ΝΑΟΚ με τον προπονητή Σπ. Τσιμίνο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πιο νεανική ομάδα του πρωταθλήματος γυναικών στην Α2 θα είναι αυτή του ΝΑΟΚ τη φετινή σεζόν, αφού τα κορίτσια δεν ξεπερνούν σε μέσο όρο ηλικίας τα 16 χρόνια.

18
Ιανουαρίου / 2023

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πιο νεανική ομάδα του πρωταθλήματος γυναικών στην Α2 θα είναι αυτή του ΝΑΟΚ τη φετινή σεζόν, αφού τα κορίτσια δεν ξεπερνούν σε μέσο όρο ηλικίας τα 16 χρόνια. Προπονητής στην ομάδα είναι ο Σπύρος Τσιμίνος, παλιά δόξα του ΝΑΟΚ, του Ολυμπιακού και της Εθνικής μας ομάδας.

Στην παρθενική τους εμφάνιση στην κατηγορία θα βρεθούν αντιμέτωπες στον Β΄ Όμιλο, με δυο ομάδες από την Αθήνα ΓΣ Ηλιούπολης, Νηρέα Χαλανδρίου και τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Στην Ομοσπονδία έγινε την Τρίτη 17 Γενάρη η κλήρωση του πρωταθλήματος για την 1η φάση και η πρεμιέρα ορίστηκε για 12 Φλεβάρη όπου ο ΝΑΟΚ εντός έδρας θα αντιμετωπίσει τον Νηρέα Χαλανδρίου.

Το πρόγραμμα του Ομίλου:

1η αγωνιστική, 12/2/2023

ΓΣ Ηλιούπολης – Άρης Θεσσαλονίκης

 ΝΑΟ Κέρκυρας – Νηρέας Χαλανδρίου

2η αγωνιστική, 19/2/2023

ΓΣ Ηλιούπολης – Νηρέας Χαλανδρίου

Άρης Θεσσαλονίκης -  ΝΑΟ Κέρκυρας

3η αγωνιστική, 26/2/2023

Νηρέας Χαλανδρίου – Άρης Θεσσαλονίκης

ΝΑΟ Κέρκυρας – ΓΣ Ηλιούπολης

Οι αντίστοιχες ημερομηνίες του Β’ Γύρου: 5/3, 19/3, 2/4

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις 2 πρώτες θέσεις στους Ομίλους (σύνολο 4) θα παίξουν (12-14 Μαΐου) στα πλέι οφ, για τα 2 εισιτήρια ανόδου στην Α1, ενώ οι υπόλοιπες (σύνολο 4), στα πλέι άουτ (12-14 Μαΐου) για την αποφυγή των 2 τελευταίων θέσεων που οδηγούν στη Β’ Εθνική.

Στον Α΄ όμιλο θα παίξουν οι ομάδες: Ιωνικός Νίκαιας, ΝΟ Χανίων, ΟΦΗ, Ηλυσιακός

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ