ΚΕΠ Υγείας: «Οι επιδημίες του χειμώνα - Οι πολίτες ρωτούν, οι γιατροί απαντούν»

ΚΕΠ Υγείας: «Οι επιδημίες του χειμώνα - Οι πολίτες ρωτούν, οι γιατροί απαντούν»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:00 – 19:30

13
Ιανουαρίου / 2023

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο πλαίσιο της προστασίας και της προαγωγής της υγείας των πολιτών, ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων - του Π.Ο.Υ. (ΕΔΔΥΠΠΥ), σας προσκαλεί να συμμετάσχετε, στη διαδικτυακή εκδήλωση του Δικτύου, με τίτλο: «Οι επιδημίες του χειμώνα - οι πολίτες ρωτούν, οι ειδικοί ιατροί απαντούν», η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:00 – 19:30.
 
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη, καθώς και έναντι της πανδημίας covid-19, που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά. Μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις οι ειδικοί ιατροί καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα.

Στο πάνελ θα συμμετάσχουν 4 ιατροί μέλη της Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς. Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις, σχετικές με το θέμα.
 
Ακολουθεί συνημμένα η αφίσα του προγράμματος, μαζί με το σύνδεσμο παρακολούθησης που αναγράφεται παρακάτω. Σύνδεσμος Πλατφόρμας Zoom (link): https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_mM39hH4jT2ywCchF-SUdTg

Επίσης, η μετάδοση θα γίνει ζωντανά στο facebook, στην σελίδα της κεντρικής δομής των ΚΕΠ Υγείας: https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias

Η συμμετοχή για όλους είναι ΔΩΡΕΑΝ