Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Δήμος Κ. Κέρκυρας

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ
05 Ιανουαρίου 2023 / 13:36

Την πίτα έκοψε η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου ευχόμενη το 2023 να φέρει υγεία και τύχη και η τοπική αυτοδιοίκηση να είναι πιο δυνατή

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο αίθριο του Μαράσλειου παρουσία του Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. κ. Νεκτάριου, σύσσωμης της δημοτικής αρχής, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Μεταλληνού, των εργαζομένων του δήμου, των βουλευτών Κέρκυρας Αλ. Αυλωνίτη απο το ΣΥΡΙΖΑ και Δημήτρη Μπιάγκη από το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, του Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Κώστα Ζορμπά, εκπροσώπων της Αστυνομίας και άλλων φορέων. 





Την πίτα έκοψε η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου ευχόμενη το 2023 να φέρει υγεία και τύχη, και η τοπική αυτοδιοίκηση να είναι πιο δυνατή. Όπως είπε, πρόκειται για μια χρονιά με ιδιαίτερο συμβολισμό καθώς είναι η πρώτη μετά την πανδημία και την υγειονομική κρίση. 



"Περάσαμε απο πολλούς κραδασμούς αυτή την τριετία με πρωτόγνωρες καταστάσεις για όλη την ανθρωπόρητα και για εμάς", ανέφερε η ίδια επισημαίνοντας ότι το θετικό μέσα από αυτή την κρίση ήταν ότι βγήκαμε πιο δυνατοί. 

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους εργαζόμενους του δήμου και την συνεισφορά τους προς τους πολίτες σε επίπεδο τόσο κοινωνικής πολιτικής αλλά και εκσυγχρονισμού του Δήμου.  



Τις ευχαριστίες της εξέφρασε επίσης και στους Αντιδημάρχους για το έργο που επιτελούν.

Η αναζήτηση του φλουριού ανέδειξε ως τυχερή μια υπάλληλο του Δήμου. 

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ