Τη Δευτέρα 9 Γενάρη η πίτα του ΝΑΟΚ στο Δημ. Θέατρο

Τη Δευτέρα 9 Γενάρη η πίτα του ΝΑΟΚ στο Δημ. Θέατρο

Μια ακόμα εντυπωσιακή εικόνα από τον Π. Μουρίκη, το όπτιμιστ με τον νεαρό κυβερνήτη στα κύματα του νοτιά. ΦΩΤΟ@ΝΑΟΚ/ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΝΑΟΚ είναι ο σύλλογος που στις τάξεις του έχει εκατοντάδες παιδιά στα διάφορα αθλήματα που δραστηριοποιείται και έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες στον αθλητισμό της Κέρκυρας.

04
Ιανουαρίου / 2023

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΝΑΟΚ είναι ο σύλλογος που στις τάξεις του έχει εκατοντάδες παιδιά στα διάφορα αθλήματα που δραστηριοποιείται και έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες στον αθλητισμό της Κέρκυρας. Είναι ένας Όμιλος που έχει αφήσει το στίγμα του στον ελληνικό αθλητισμό, έχει τροφοδοτήσει με εκατοντάδες αθλητές τις Εθνικές ομάδες, έχει Παγκόσμιες, Πανευρωπαϊκές, Μεσογειακές, Βαλκανικές και Πανελλήνιες νίκες. Ένας όμιλος που διαπαιδαγωγεί σωστά τη νεολαία, με τεράστια κοινωνική προσφορά στο νησί μας.

Συνηθίζεται στην κοπή της πίτας να γίνεται ένας μικρός απολογισμός της δράσης των πολλών τμημάτων του Ομίλου και να γίνονται και βραβεύσεις. Μια σωστή κίνηση, αφού ο κόσμος μπορεί να γνωρίσει από κοντά όλους αυτούς που συνεχίζουν να κρατάνε πολύ ψηλά τη σημαία του ΝΑΟΚ. Φυσικά η εκδήλωση είναι ανοικτή για τον κόσμο και καλό είναι στις περιπτώσεις αυτές να συμμετέχει, για να δείξει το σεβασμό και την στήριξη σε αυτή την σπουδαία δουλειά που κάνει ο Όμιλος.

 

Η πρόσκληση

 

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας σας προσκαλούν στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου και ώρα 18.00.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ