Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τη Δευτέρα 9 Γενάρη η πίτα του ΝΑΟΚ στο Δημ. Θέατρο

ΝΑΟΚ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
04 Ιανουαρίου 2023 / 20:14
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΝΑΟΚ είναι ο σύλλογος που στις τάξεις του έχει εκατοντάδες παιδιά στα διάφορα αθλήματα που δραστηριοποιείται και έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες στον αθλητισμό της Κέρκυρας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΝΑΟΚ είναι ο σύλλογος που στις τάξεις του έχει εκατοντάδες παιδιά στα διάφορα αθλήματα που δραστηριοποιείται και έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες στον αθλητισμό της Κέρκυρας. Είναι ένας Όμιλος που έχει αφήσει το στίγμα του στον ελληνικό αθλητισμό, έχει τροφοδοτήσει με εκατοντάδες αθλητές τις Εθνικές ομάδες, έχει Παγκόσμιες, Πανευρωπαϊκές, Μεσογειακές, Βαλκανικές και Πανελλήνιες νίκες. Ένας όμιλος που διαπαιδαγωγεί σωστά τη νεολαία, με τεράστια κοινωνική προσφορά στο νησί μας.

Συνηθίζεται στην κοπή της πίτας να γίνεται ένας μικρός απολογισμός της δράσης των πολλών τμημάτων του Ομίλου και να γίνονται και βραβεύσεις. Μια σωστή κίνηση, αφού ο κόσμος μπορεί να γνωρίσει από κοντά όλους αυτούς που συνεχίζουν να κρατάνε πολύ ψηλά τη σημαία του ΝΑΟΚ. Φυσικά η εκδήλωση είναι ανοικτή για τον κόσμο και καλό είναι στις περιπτώσεις αυτές να συμμετέχει, για να δείξει το σεβασμό και την στήριξη σε αυτή την σπουδαία δουλειά που κάνει ο Όμιλος.

 

Η πρόσκληση

 

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας σας προσκαλούν στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου και ώρα 18.00.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια