Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι εκδηλώσεις της Περιφέρειας για τον ερχομό του νέου έτους

πρωτοχρονιά
02 Ιανουαρίου 2023 / 10:39
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από δύο χρόνια περιοριστικών μέτρων,

πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, το πρωί της Κυριακής 1 Ιανουαρίου,  που περιλάμβαναν δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό και ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο ισόγειο της Παλιάς Νομαρχίας. Κάλαντα και εμβατήρια παιάνισαν οι τρεις Φιλαρμονικές της Κέρκυρας
Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι της πολιτικής, της Αυτοδιοίκησης, των Σωμάτων Ασφαλείας, των στρατιωτικών και των θρησκευτικών Αρχών του τόπου και πλήθος κόσμου. Στο μήνυμά της Περιφ. Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα Τσαγκαροπούλου τόνισε τα εξής:
«Ελπίζουμε η νέα χρονιά, το 2023, να μας απαλλάξει από τα βάρη της προηγούμενης και να είναι μια χρόνια που θα μας οδηγήσει σε μια κανονικότητα, σε μια τροχιά ειρήνης, ανάπτυξης, προόδου και ισορροπίας σε όλους τους τομείς μεταξύ των νησιών της Περιφέρειάς μας»


ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.