Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρωτοχρονιάτικες ευχές από τη Μερόπη Υδραίου: «Όμορφες, καλύτερες μέρες για όλους»

Πρωτοχρονιά
29 Δεκεμβρίου 2022 / 14:37

Μήνυμα της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων:

«Σε όλους τους πολίτες, σε κάθε οικογένεια, θέλω να ευχηθώ το 2023 να είναι μια χρονιά με υγεία και αγάπη. Μια χρονιά με όμορφες, καλύτερες μέρες για όλους.

Ο Δήμος είναι οι άνθρωποι. Αυτοί είναι στο κέντρο της προσοχής μας, της φροντίδας μας, αυτοί είναι οι αποδέκτες όσων θετικών έργων και δράσεων υλοποιούνται.

Η άσκηση της όποιας μορφής εξουσίας δεν μπορεί να είναι μια αποστειρωμένη διαδικασία, δεν μπορεί να μη συμπεριλαμβάνει τους ανθρώπους, τις ευαισθησίες, τις ανησυχίες και κυρίως τις ανάγκες τους.

Στο ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς, όλοι συνηθίζουμε να βάζουμε νέους στόχους. Και ο δικός μου, προσωπικός στόχος είναι να έρθει ακόμα πιο κοντά ο πολίτης στο Δήμο, να γίνει ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων, να πάρει στα χέρια του όλα όσα τον αφορούν. Να ενημερώνεται, να δημιουργούμε και να χτίζουμε μαζί ένα καλύτερο παρόν και μέλλον.

Ζούμε σε έναν όμορφο, ευλογημένο τόπο, και ζούμε σε αυτόν τον τόπο όλοι μαζί. Και θα συνεχίσουμε να ζούμε μαζί. Είναι καιρός να αντιληφθούμε ότι ένας καλός λόγος, ένα χέρι στήριξης και βοήθειας, μια θετική σκέψη προσφέρουν περισσότερα από το φθόνο, την αντίδραση, τη σύγκρουση, τη μισαλλοδοξία.

Το 2023 ας γίνει η χρονιά που όλοι μας θα ενώσουμε δυνάμεις, θα έρθουμε πιο κοντά, θα μάθουμε να συζητάμε, να αναζητούμε αυτά που μας ενώνουν και μας κάνουν καλύτερους.

Η πίστη, η ελπίδα, η αγάπη και η ενότητα μας κάνουν πιο δυνατούς, πιο αισιόδοξους, πιο δημιουργικούς.

Σε κάθε σπίτι, σε κάθε άνθρωπο και σε όλα τα παιδιά του κόσμου, εύχομαι όμορφες, χαρούμενες στιγμές, υγεία και ευτυχία το 2023. Καλή χρονιά!»