Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέο έργο για τη βελτίωση του οδικού δικτύου στο Μαθράκι

Διαπόντια νησιά
28 Δεκεμβρίου 2022 / 16:59
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη υλοποιηθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη έργα οδοποιίας αλλά και συντήρησης δημοτικών κτιρίων και στα τρία Διαπόντια νησιά

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Συνεχίζονται τα έργα και η βελτίωση των υποδομών στο οδικό δίκτυο των Διαπόντιων Νήσων. Το πρωί της Τετάρτης 28/12, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου, υπέγραψε άλλη μία σύμβαση έργου που αφορά στο Μαθράκι. Περιλαμβάνει τεχνικά έργα, οδοστρωσίες και χωματουργικές εργασίες στο Μαθράκι.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ξεκινά άμεσα και θα έχει ολοκληρωθεί μέσα σε ένα εξάμηνο.

Σε δήλωσή της η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου επισημαίνει: «Με έργα και παρεμβάσεις αλλάζουμε την εικόνα στα Διαπόντια Νησιά μας. Συνεχίζουμε τις εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης των δρόμων και παράλληλα πραγματοποιούμε έργα που σχετίζονται με την βελτίωση των δημόσιων υποδομών. Ο τόπος μας προχωρά μπροστά με έργα.»

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη υλοποιηθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη έργα οδοποιίας αλλά και συντήρησης δημοτικών κτιρίων και στα τρία Διαπόντια νησιά.
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.