Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δράσεις προσφορά αγαθών από την ΔΕΕΠ Κέρκυρας

ΔΕΕΠ Κέρκυρας
23 Δεκεμβρίου 2022 / 09:10
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Παρέδωσαν συμβολικά δώρα* στους εργαζομένους, φουγάτσες, τσουρέκια κλπ. με ανταλλαγή ευχών, ενόψει των Χριστουγέννων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για τις ημέρες των εορτών η ΔΕΕΠ διοργανώνει δράσεις προσφοράς αγαθών και δώρων σε κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκες, τις δράσεις αυτές προγραμματίζει και υλοποιεί η Υπεύθυνη τομέα κοινωνικής πολίτικης Άννα Γούση σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Τομέα Εθελοντισμού Μιχάλη Σώμα και άλλων.

Στο πλαίσιο αυτών των Δράσεων μέλη της ΔΕΕΠ Κέρκυρας επισκέφθηκαν την Πεμπτη 22 Δεκεμβρίου το ΕΚΑΒ Κέρκυρας με επικεφαλής το Πρόεδρο Σπύρο Παντελιό, όπου παρέδωσαν συμβολικά δώρα* στους εργαζομένους, φουγάτσες, τσουρέκια κλπ. με ανταλλαγή ευχών, ενόψει των Χριστουγέννων.

Στη συνέχεια έγινε μια μεγάλη συζήτηση για τα μακροχρόνια προβλήματα του ΕΚΑΒ στη Κέρκυρα όπως το κτηριακό, το μειωμένο προσωπικό και τα λίγα ασθενοφόρα καθώς και δημιουργία βάσης του ΕΚΑΒ στη Βόρεια Κέρκυρα.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Σπύρος Παντελιός δεσμεύτηκε ότι η ΔΕΕΠ Κέρκυρας της Ν.Δ  θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια για την επίλυση σοβαρών μακροχρόνιων προβλημάτων του ΕΚΑΒ Κέρκυρας, αλλά και του προσωπικού.

*Τα δώρα ήταν προσφορά από τα Αρτοποιεία - Ζαχαροπλαστεία ΠΑΡΙΣΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.