Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ΑΟ Κέρκυρα 0-0 με ΑΟ Παξών, όλα ανοικτά για την πρόκριση

ΕΠΣΚ – ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
21 Δεκεμβρίου 2022 / 14:38
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το 1ο ματς της 3ης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΚ (προημιτελική φάση) ανάμεσα σε ΑΟ Κέρκυρα και ΑΟ Παξών έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης 21/12 στο ΕΑΚΚ, που πρασίνισε μετά τις τόσες βροχές που έπεσαν στο νησί.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το 1ο ματς της 3ης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΚ (προημιτελική φάση) ανάμεσα σε ΑΟ Κέρκυρα και ΑΟ Παξών έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης 21/12 στο ΕΑΚΚ, που πρασίνισε μετά τις τόσες βροχές που έπεσαν στο νησί. Ήταν η πρώτη φορά αυτή την αγωνιστική σεζόν που ο ΑΟ Κέρκυρα αγωνίστηκε στη φυσική του έδρα. Ο αγώνας είχε αναβληθεί επειδή η ομάδα των Παξών λόγω καιρού δεν είχε έλθει στο νησί όταν έγιναν τα άλλα τρία ματς.

Είχαμε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, ενώ στην επανάληψη, αρχικά οι Παξοί κυνήγησαν ένα γκολ, χωρίς να τα καταφέρουν, ενώ στη συνέχεια ο ΑΟ Κέρκυρα πίεσε να φτάσει στη νίκη, αλλά και αυτός δεν μπόρεσε. Έτσι το παιγνίδι τελείωσε χωρίς σκορ 0-0 και όλα είναι ανοικτά για τη ρεβάνς όπου και θα κριθεί η πρόκριση για την ομάδα που θα φτάσει στους 4, ενώ πρέπει να τονίσουμε ότι δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ.

Διαιτητές ήταν οι Μαργαρίτης, Σταμάτης, Κυπριώτης.

ΑΟ Κέρκυρα: Ζερβός, Γκόγκος, Φωτιάδης, Τόμπρος, Σκολαρίκης, Σπάτουλας (59΄ Ταχίρι), Ατσοπάρδης (59΄ Κάτσα), Παϊπέτης, Καλούδης, Χανδρινός, Κουλούρης (71΄ Κοσκινάς).

ΑΟ Παξοί: Κουλούρης, (60΄ Zeneli),  Nikic, Faslliaj, Θεοδώρου (80΄ Μποντίνι), Ψήλος (8΄ Βαρότσης), Σιμτσάκης, Κουλούρης Λ., Γραμματικός (60΄ Ρούσης Αθ.),  Kuqja.

 

Τα αποτελέσματα της 3ης φάσης (1ο ματς)

ΑΕ Λευκίμμη – ΑΟ Κάβος 6-1

Οδυσσέας – Κερ. Αγ. Νικολάου 3-0

Αστέρας Πετριτή-Όλυμπος 2-1

ΑΟ Κέρκυρα – ΑΟ Παξοί 0-0

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια