Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αιμοδοσία του ΙΕΚ Τουρισμού Ιονίων Νήσων

αιμοδοσία
14 Δεκεμβρίου 2022 / 16:41
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Συλλέχθηκαν πενήντα δύο φιάλες αίματος, που αποτελεί μέγιστο και πρωτοφανή αριθμό για τα δεδομένα, σύμφωνα με τη δύναμης της Σχολής.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε η Ημέρα Αιμοδοσίας την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στο ΙΕΚ Τουρισμού Ιονίων Νήσων. Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή των εθελοντών-αιμοδοτών του εκπαιδευτηρίου που προσήλθαν αθρόα να δωρίσουν το πολύτιμο αίμα για τους συνανθρώπους μας.

Συλλέχθηκαν πενήντα δύο φιάλες αίματος, που αποτελεί μέγιστο και πρωτοφανή αριθμό για τα δεδομένα, σύμφωνα με τη δύναμης της Σχολής. 
Ο αναπληρωτής προϊστάμενος ΙΕΚ Τουρισμού Ιονίων Νήσων, Αθανάσιος Αντ. Αγριόπουλος τόνισε τα εξής:

«Ευχαριστούμε πολύ όλους τους καταρτιζόμενους από όλες τις ειδικότητες που προέβησαν σε αυτή τη πράξη ΖΩΗΣ και τους ευχόμαστε πάντα να είναι μπροστάρηδες σε κάθε μελλοντική μορφή εθελοντισμού και δη της δωρεάς αίματος.

Επίσης θερμές ευχαριστίες στον Διευθυντή του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας "Αγία Ειρήνη" κύριο Τζιλιάνο καθώς και στο νοσηλευτικό προσωπικό που έφεραν άοκνα εις πέρας με προσωπικό ζήλο και αυταπάρνηση, άλλη μία πετυχημένη Αιμοδοσία. Το συντονισμό και εποπτεία της Ημέρας Αιμοδοσίας είχαν οι εκπαιδεύτριες κ.κ. Ιωαννίδη, Παρίση τις οποίες το ΙΕΚ Τουρισμού Ιονίων Νήσων ευχαριστεί θερμά.»

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.