Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μπιάγκης: Ντροπή για την Κέρκυρα, η κατάσταση του ΕΑΚΚ

ΕΑΚΚ
09 Δεκεμβρίου 2022 / 13:45

Παρά τις αθρόες επισκέψεις Υπουργών και κυβερνητικών κλιμακίων, οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε τραγική κατάσταση

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Οι τραγικές συνθήκες που επικρατούν στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας σε όλες τις εγκαταστάσεις του, αποτελούν ντροπή για την Κέρκυρα του Αθλητισμού και του Πολιτισμού» επισημαίνει ο βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μπιάγκης:

«Παρά τις αθρόες επισκέψεις Υπουργών και κυβερνητικών κλιμακίων, τις μεγαλόστομες δηλώσεις, παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες, τις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια, οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, με αποτέλεσμα οι ομάδες και η νεολαία της Κέρκυρας να παραμένει δέσμια μιας κατάστασης απαξίωσης που δεν αξίζει στην αθλητική ιστορία του νησιού μας.

Δυστυχώς, μέχρι σήμερα, παρόλες τις προσπάθειες που έχουν γίνει σε όλες τις κατευθύνσεις, αξιοποιώντας κάθε περιθώριο κοινοβουλευτικού ελέγχου, δεν κατορθώθηκε ούτε εμβαλωματικές λύσεις να υπάρξουν, προκειμένου να διασφαλιστεί κατ’ ελάχιστον η χρήση των εγκαταστάσεων.

Είναι απαραίτητο σύσσωμη η κερκυραϊκή κοινωνία να συστρατευθεί με την κραυγή αγωνίας των ανθρώπων του αθλητισμού μήπως έστω και τώρα, την ύστατη ώρα, γίνει κάποια προσπάθεια για να υπάρξει κάποια λύση. Σ’ αυτήν την προσπάθεια, δηλώνουμε εκ των προτέρων ότι θα είμαστε παρόντες ψυχή τε και σώματι.
Η Κέρκυρα, με την πλούσια ιστορική αθλητική κληρονομιά της, αλλά και η νεολαία στο σύνολο της δεν μπορεί να περιμένει και απαιτεί επιτέλους λύσεις».