Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Ι. Σφακιανάκη στη Ναύπακτο ο Αστέρας Πετριτή

Γ ΕΘΝΙΚΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
08 Δεκεμβρίου 2022 / 16:45
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι ψίθυροι στην αρχή της εβδομάδας ότι ο προπονητής του Αστέρα Πετριτή Γιάννης Σφακιανάκης δήλωσε την παραίτησή του στην ομάδα, έμειναν στον αέρα για 2,3 μέρες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι ψίθυροι  στην αρχή της εβδομάδας ότι ο προπονητής του Αστέρα Πετριτή Γιάννης Σφακιανάκης δήλωσε την παραίτησή του στην ομάδα, έμειναν στον αέρα για 2,3 μέρες. Και αυτό γιατί ο πρόεδρος της ομάδας κ. Σπ. Κουρτέσης ήταν εκτός Κέρκυρας και όλα ήταν «στον αέρα».

Βέβαια από την πλευρά του Δ.Σ. κρατήθηκε μια σωστή στάση, περίμεναν τον πρόεδρο να συναντηθεί με τον προπονητή και οι πληροφορίες λένε ότι μετά από συνάντησή τους, συνεχίζουν μαζί το όμορφο φετινό ταξίδι του Αστέρα.

Οι λεπτομέρειες για τις φήμες και το οποιοδήποτε συμβάν καλό είναι που μένουν εντός της ομάδας, που γνωρίζουμε όλοι πως είναι σαν μια οικογένεια τα τελευταία χρόνια και είναι και ο λόγος που έχει εξαιρετική παρουσία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Κάποιοι θα συνδύαζαν με την ως τώρα χαμηλή βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας, αλλά με το πολύ δύσκολο πρόγραμμα των 4 πρώτων αγωνιστικών, δεν νομίζουμε ότι πρέπει κανείς να σταθεί σε αυτό, οι 2 ισοπαλίες και οι 2 ήττες με τους συγκεκριμένους αντιπάλους, μέσα στο πρόγραμμα είναι.

Ο Αστέρας με τον Γιάννη Σφακιανάκη στον πάγκο θα δώσει την Κυριακή τη μάχη στη Ναύπακτο στοχεύοντας την 1η του νίκη, αν και ο αντίπαλος κάθε άλλο παρά εύκολος είναι.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια