Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Τετάρτη 7/12 το εξ αναβολής ΑΟ Παξών - ΠΑΟ Σφακιανάκης

ΕΠΣΚ – ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
06 Δεκεμβρίου 2022 / 17:13
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το πρόβλημα για τις ομάδες της μετάβασης στους Παξούς ή και το αντίθετο με τη συγκοινωνία είναι γνωστό.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το πρόβλημα για τις ομάδες της μετάβασης στους Παξούς ή και το αντίθετο με τη συγκοινωνία είναι γνωστό. Πολλές φορές οι αγώνες με την ομάδα του ΑΟ Παξών δεν γίνονται, αφού έτσι ορίζουν οι καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι αντίπαλες ομάδες.

Μετά από επτά αγώνες που έχουν δώσει οι περισσότερες ομάδες, η ομάδα των Παξών λόγω συγκοινωνίας έχει δώσει πέντε, αφού ο Θιναλιακός και ο ΠΑΟ Σφακιανάκης δεν μπόρεσαν να πάνε για να γίνουν τα μεταξύ τους ματς. Η Ένωση ξέρει ότι με την καθυστέρηση της έναρξης των πρωταθλημάτων πρέπει τις εκκρεμότητες να τις τελειώνει και για το λόγο αυτό και εμβόλιμη αγωνιστική έχει βάλει μέσα στο Δεκέμβρη και άμεσα όρισε ένα από τα δυο ματς των Παξών.

Έτσι ο ΠΑΟ Σφακιανάκης θα πάει την Τετάρτη 7/12/2022 στους Παξούς για το εξ αναβολής ματς της 5ης αγωνιστικής, το οποίο καίει βαθμολογικά και τις δυο ομάδες. Και αυτό με βάση την τωρινή εικόνα του βαθμολογικού πίνακα, που έχει διαμορφωθεί μετά την 7η αγωνιστική ως εξής:

 

Α ΕΠΣΚ Βαθμολογία (7 αγώνες)

Θιναλιακός* 16

ΑΟ Κέρκυρα 16

Κρόνος Αργυράδων 11

Κερ. Αγ. Νικολάου 11

Ολυμπιάδα 11

Όλυμπος 10

ΟΦΑΜ 9

Αχιλλέας 9

Αναγ. Περιβολίου 8

ΠΑΟ Σφακιανάκης* 8

ΑΟ Παξοί** 5

ΠΑΟ Κορακιάνας 5

ΑΟ Κάβος 4

Οδυσσέας 1

*Ένα ματς λιγότερο έχουν Θιναλιακός, ΠΑΟΣ και 2 οι Παξοί

** Ο ΠΑΟ Κορακιάνας έχει ένα μηδενισμό και -3 βαθμούς

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια